bruisende zaken

The place for beauty

The place for beauty

01-02-2020

Hier kunt u terecht voor: Volume Lash Lifting, Wimperextensions en vanaf februari ook voor alles op het gebied van wenkbrauwen.

Lange wimpers zonder wimperextensions

Bij Volume Lash Lifting draait het om de eigen wimpers, die met behulp van siliconenpads worden gelift. Daardoor worden ze niet langer, maar líjken ze dat wel. Kortom: wil je geen wimperextensions of ben je allergisch dan is Volume Lash Lifting de ideale oplossing voor een eyecatching blik. Het oogt veel natuurlijker, is minder gedoe én is goedkoper dan eyelash extensions, doordat het resultaat wel tot acht weken zichtbaar is. Gebruik je ook nog mascara, dan is het effect echt smashing. Het valse-wimpereffect. Maar dan helemaal van jezelf. Een behandeling duurt 45 tot 60 minuten.

DE VOORDELEN VAN DE VOLUME LASHLIFT


• Het resultaat blijf ca. 8 weken zichtbaar
• Geen wimperkrultang meer nodig
• Extensions worden overbodig
• Het geeft een natuurlijke uitstraling
• Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
• Douchen en zwemmen is geen probleem

Maak snel en makkelijk een afspraak via de site

Volg je ons al op facebook of instagram? Wij plaatsen zoveel mogelijk impressies van wat je bij ons kunt verwachten. Facebook: facebook.com/thebeautypalacenuland Instagram:instagram.com/wimperextensionsnuland Gevestigd in ‘The Bridal Shop’ Pelgrimstraat 1-B 5391 BL Nuland 06-28847208 www.thebeautypalace.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).