bruisende zaken

Relaxen samen met je kindje

Relaxen samen met je kindje

01-03-2020

Wil jij een keer lekker ontspannen samen met je kindje? Breng dan vooral een bezoek aan Bubbels Baby Spa, dat onlangs de deuren opende in Berlicum. Baby’s van 0 tot 6 maanden kunnen hier floaten in een baby jacuzzi en aansluitend een Shantala babymassage ondergaan.

“Het is een uitje voor ouder en kind”

De Rosmalense Michelle Verzandvoort ging met haar dochtertje regelmatig naar een Baby Spa elders in Brabant. Geïnspireerd door de weldadige effecten besloot ze er zelf een te openen in Berlicum. “Het fenomeen is overgewaaid uit Azië en inmiddels in opkomst in Nederland”, vertelt Michelle.

Work-out

“Bij het floaten drijft je baby uiterlijk 30 minuten in een drijfring in het water. Uiteraard is de moeder of vader er samen met mij voortdurend bij zodat er niets kan gebeuren. Door de tegendruk van het water geeft floaten verlichting bij krampjes en obstipatie, maar ook bij reflux en overstrekken. Het is echt een work-out voor je baby, die een half uur intensief beweegt. Dat versterkt de botten en de spieren en helpt je kindje ontspannen. Na afloop zijn de kleintjes vaak zo moe dat ze daarna dieper en langer slapen.”

Totale ontspanning

Ook een Shantala babymassage behoort tot de mogelijkheden. “Deze van oorsprong Indiase lichaamsmassage kan helpen bij o.a. darmkrampjes, obstipatie, reflux en overstrekken, en draagt bij aan een goede hechting met je kind. Een baby vindt het ’t fijnst om door papa of mama gemasseerd te worden, dus ik doe het voor op een pop waarna de ouder het nadoet. Het mooie is dat je zo technieken leert die je ook thuis kunt toepassen.”

Genieten

“Natuurlijk letten we goed op de signalen van je baby. Als hij of zij er genoeg van heeft, stoppen we gewoon. Sowieso mag je 20 minuten voor je afspraak al komen, zodat je kindje even kan wennen aan de omgeving. Daarna is het vooral een kwestie van samen genieten!”

Nederhof 3b, Berlicum | 06-41767164 info@bubbelsbabyspa.nl | www.bubbelsbabyspa.nl Bubbels Baby Spa Bubbels Baby Spa is alleen geopend op afspraak.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).