bruisende zaken

Mooie dubbele bestemming voor Villa 69

Mooie dubbele bestemming voor Villa 69

01-07-2020

Rosmalen kan nog altijd genieten van Villa 69. Na een grondige renovatie verrees er een prachtige horecagelegenheid waar iedereen welkom is: Grand Café Rosmaelen. Daarnaast is aan de andere zijde - aan de Dorpsstraat - het makelaarskantoor van Pennings Onroerende Zaken te vinden.

Grand Café Rosmaelen: lunch, maaltijd, borrelen, feesten en partijen en vergaderingen

Overweegt u de verkoop van uw woning of bedrijf

door ons kantoor, dan kunt u ons vrijblijvend uitnodigen om een waardebepaling te doen. Door ons wordt bekeken wat wij inschatten wat uw woning bij verkoop zal gaan opleveren. Mondeling geven wij dan deze waarde aan u door en tevens adviseren wij u wat een goede vraagprijs is. Voor een waardebepaling worden geen kosten berekend.

Wilt u meer informatie? We komen graag bij u langs.

Pennings Onroerende Zaken: aankoop, verkoop, taxaties, huur/verhuur en meer…

Dorpsstraat 69, Rosmalen | 073-5221193 info@rosmaelen.nl | www.rosmaelen.nl || info@penningsoz.nl | www.penningsoz.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).