bruisende zaken

Op en top de deur uitlopen

Op en top de deur uitlopen

01-08-2020

Just Be-You-Ty is geen "gewone" schoonheidssalon, maar een Health- en Beautysalon. Samanta, Jikke en Marèse zijn ervaren en zorgen er samen voor dat jij de salon op en top verlaat. Denk daarbij aan kappersbehandelingen, ontspannende en huid verbeterende gezichtsbehandelingen, pedicuren, manicuren, tandenbleken, microdermabrasie, Quadrivas therapie en zelfs voor botox/fillers!

“We hebben de handen ineen geslagen om de consument nog beter van dienst te zijn.”

Een heerlijke massage

Samanta staat in de salon klaar om jou te voorzien van een therapeutische massage. Ze staat bekend om haar intensieve Quadrivas-massage. Deze behandeling verbetert het zelfherstellende vermogen van de huid en de vetverbranding van jouw lichaam.

Pure schoonheid

Wil je ook een schoonheidsbehandeling ondergaan? Geen probleem! Jikke is in de salon actief om cosmetisch, verzorgende en ontspannende behandeling uit te voeren. Ze verzorgt je huid en nagels, behandelt daarbij eventueel problemen en geeft advies over producten ter bescherming en verbetering van je lichaam.

Één keer per maand is ook de nationaal bekende Robert Schoemacher aanwezig in de salon om jou te voorzien van botox en fillers.

Een perfect kapsel

Alsof dat nog niet genoeg was, is er ook nog een kapster in de salon aanwezig. Dit is Marèse. Ze helpt jou graag met een heerlijke behandeling aan je haren. Ze kijkt goed naar jouw wensen en de passende mogelijkheden om er zeker van te zijn dat jij de kappersstoel verlaat met het gewenste resultaat.

Niet geheel onbelangrijk is de sfeer bij Just Be-You-Ty. De dames zijn vriendelijk, gepassioneerd en goed in hun vak. Hierdoor ontstaat een fijne sfeer, waarin jij optimaal kan genieten van ontspanning. Veel klanten laten een positieve recensie achter en keren nogmaals terug. Hopelijk ben jij binnenkort één van deze tevreden klanten.

 

Maak vandaag nog een afspraak!

Ondernemers: Samanta, Jikke en Marèse | Graafseweg 68 ’s-Hertogenbosch | 073 850 64 61 info@justbeyouty.nl | www.justbeyouty.nl | www.facebook.com/justbeyouty1

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Darmen en emoties
Darmen en emoties
Den Bosch BruistBotox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Den Bosch Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Den Bosch Bruist

Impuls
Impuls
Den Bosch Bruist

Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Den Bosch Bruist

  Oog voor  jouw nagels
Oog voor jouw nagels
Den Bosch Bruist


Ik stel orde op jouw zaken
Ik stel orde op jouw zaken
Den Bosch Bruist


Wit
Wit
Den Bosch Bruist
Moet jij ook van alles?
Moet jij ook van alles?
Den Bosch Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).