bruisende zaken

Eerlijk vlees, heerlijk vlees

Eerlijk vlees, heerlijk vlees

01-09-2020

Ellen en Jan van Schaijk runden tot 4,5 jaar geleden een melkveebedrijf. Toen ze daarmee stopten, begonnen ze Bed & Breakfast ‘In ons straatje’. Dat loopt inmiddels als een trein.

Gasten genieten aan de Kruisstraat 52 in Rosmalen onder meer van de natuur en de Brandrode runderen die er rondlopen. De koeien hebben het er goed en dat proef je aan het vlees dat ze uiteindelijk opleveren. Dat vlees wordt verkocht via vleespakketteninonsstraatje.nl. Telefonisch bestellen is ook mogelijk.

Jan vertelt: “Het Brandrode rund is een oer-Hollands rund. Van oudsher is het een sober, sterk, zelfredzaam en mak dier. Onze runderen zijn veelal afkomstig uit het nabijgelegen natuurgebied De Maashorst en groeien verder op ‘In ons straatje’. Er staat alleen gras op het menu en de dieren lopen zo veel mogelijk buiten. Dit levert puur en lekker vlees op. We zijn er trots op dat we deze eerlijke, heerlijke vleespakketten aan kunnen bieden.”

Smakelijk
Het vleespakket van het Brandrode rund bevat acht kilogram vlees en bestaat uit diverse smakelijke vleessoorten: van riblappen tot biefstuk en soepvlees en van ossenhaas tot rib-eye en schenkel met been. Een pakket kost € 120,- (inclusief btw).

Houdbaar
Ellen licht de werkwijze toe: “Klanten kunnen hun pakket bij ons ophalen. Na ontvangst van de bestelling maken we een afspraak voor een datum en tijdstip. Voor meer informatie of vragen kunnen ze altijd bellen naar 06-12208346. We streven ernaar om het gehele jaar door pakketten op voorraad te hebben. Het vlees is vers ingevroren en circa een jaar houdbaar in de vriezer.”

Een vleespakket met al dit eerlijke, heerlijke vlees zal u zeker smaken!

Kruisstraat 52 Rosmalen | info@inonsstraatje.nl | 06-12208346 | www.vleespakketteninonsstraatje.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere