Column

Thuiswerken met de feestdagen?

Thuiswerken met de feestdagen?

01-12-2020

Het is december, dus een feestmaand... Nou ja, feestmaand, het is (tijdens het schrijven van deze column) maar afwachten in hoeverre we de feestdagen met onze geliefden, familie of vrienden kunnen en mogen doorbrengen.

Wat dit hele verhaal natuurlijk ook met zich meebrengt, is het vele thuiswerken dat door zowel werknemers als ondernemers massaal wordt gedaan. De kans is daarbij aanwezig dat je het zo druk hebt dat je tijdens de feestdagen gewoon doorwerkt... En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn! Die paar dagen in december zijn toch wel echt bedoeld om met je gezin of huisgenoten door te brengen, zonder dat werk je afleidt.

Door het inhuren van een virtual assistant kan je ervoor zorgen dat al je werkzaamheden (die zijn blijven liggen, waar je niet zoveel kennis van hebt of gewoon geen zin in hebt) lekker voor de feestdagen allemaal gedaan zijn en je in januari met een schone lei kan beginnen!

Wil je weten wat ik voor je kan doen om je onbezorgde feestdagen te laten beleven, neem dan contact met me op. Drinken we een (virtuele) kop koffie en vertel ik je alles!

Heb jij een snelgroeiend bedrijf en kan je wel wat hulp gebruiken? Bij Anne van Ando Support ben je aan het juiste adres.

Zij werkt als Virtual Assistant en ondersteunt ondernemers bij dagelijkse werkzaamheden. Zodoende ben je minder tijd kwijt aan nevenactiviteiten en kan jij je volledig richten op de ontwikkeling van je onderneming. Ondersteuning of een sparringpartner nodig? Neem vandaag nog contact met Anne op.

Anne regelt het!

Repelweg 63 Vught 06-28252149 info@andosupport.nl www.andosupport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere