column

Drie tips om jouw  goede voornemens wel te halen

Drie tips om jouw goede voornemens wel te halen

01-01-2021

Elk jaar staat afvallen in de top drie van goede voornemens. Echter is het uitvoeren van goede voornemens vaak van korte duur. Gemiddeld staakt de uitvoering van het voornemen na drie weken. Hoe houd je het dit keer wel langer vol om je doel te behalen?

Van 5 tot 50 kilo verliezen, wij helpen je graag!

Tip 1: Schakel hulptroepen in

Hoe meer mensen weten van jouw doel, hoe beter je het vol gaat houden. Vraag je familie en/of vriendinnen of ze je kunnen helpen. Of schakel mij in. Iedere week bij mij op de weegschaal is toch een stok achter de deur. Ook kan ik je veel tips geven over hoe je het dit keer wel vol gaat houden.

Tip 2: Durf te leren van je valkuilen

Als het een keer niet lukt zoals je wilt, geef niet direct op. Begin de volgende dag gewoon opnieuw. Afvallen gaat altijd gepaard met vallen en opstaan.

Tip 3: Kom in beweging

Zet je lichaam aan het werk en neem afscheid van je buikje. Hoeveel je gaat bewegen kun je zelf bepalen en zelfs als je sporten verschrikkelijke vindt, kun je genoeg dingen doen. Pak regelmatig de fiets, ga niet met de lift en maak vaker een wandeling.

Wil je een goede start en kun je wel wat steun gebruiken?

Neem dan contact met me op, dan ga ik je helpen om je doel te behalen. Wij werken met de maaltijdvervangers van Coach Nutrition en je kiest zelf of je afvalt met een, drie of vier maaltijdvervangers.

Esther Tops is eigenaresse van TopSlank Vught waar ze mensen begeleidt bij het afvallen door middel van maaltijdvervangers. En uiteindelijk mensen begeleidt naar een gezond voedingspatroon.

TopSlank Vught | Isabellakazerne gebouw 9, Reutsedijk 9, Vught | 06 50444079 | vught@topslank.com | www.topslank.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere