column

Tips en tricks voor thuis!

Tips en tricks voor thuis!

01-03-2021

Deze keer geeft Joys for hair in Bruist enkele do’s en dont’s voor thuis. Tijdens een lockdown kunnen we niet naar de kapper. Iedereen wordt creatief op zijn eigen manier, maar pakt dit altijd even goed uit? Hier wat tips en tricks voor tijdens de lockdown.

Last van je uitgroei?

• Als je niet zelf durft te kleuren.
Spray je uitgroei weg met een color aanzet spray. Deze worden verkocht in de meest gangbare kleuren. Neem de kleur die het dichtste bij je gekleurde kleur komt. Dit is veilig en uitwasbaar, zodat je niets kunt verpesten.

Wist je dat als je de aanzet toupeert je uitgroei minder opvalt? Maak wat volume in het haar, steek het op als het te lang wordt of verwerk een leuke sjaal in het haar.

• Durf je het wel aan om zelf thuis te kleuren?
Neem dan altijd een kleur die het beste past bij de lengtes en punten. Dit geldt vooral voor de brunettes onder ons. Ons advies voor de blondines: wacht vooral op ons! De balayage is nog steeds hot, dus een diepere inkijk mag. We zien zo vaak dat klanten thuis knoeien met hun kleur en dan oranje naar de salon komen. Dit is dus een absolute DON’T voor blondines die houden van koel en fris.
Voor de brunettes: zet alleen de uitgroei aan. Blijf van de lengtes en punten af! Nog een don’t: ga geen YouTube filmpjes bekijken over hoe je zelf je haar kunt knippen. Trust us, de rampen zijn niet te overzien. Ben creatief, maar zonder schaar! Krultang, stijltang, krulset, föhn je haar of steek het omhoog, er zijn tal van mogelijkheden.

 

Wij wensen jullie allemaal veel succes en creativiteit toe. Stay safe!

Eigenaresse: Joyce van Overdijk-Trum | Erasmusstraat 22 ’s-Hertogenbosch | 073 614 83 12 | info@joysforhair.nl | www.joysforhair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere