bruisende zaken

MBC stelt zich graag aan u voor!

MBC stelt zich graag aan u voor!

01-07-2021

Midden Brabant Consultancy is het kantoor voor uw fiscale en administratieve zaken. Zowel voor ondernemers als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u aan de fiscale verplichtingen voldoet zodat u zich bezig kan houden met waar u goed in bent; ondernemen. Mijn naam is René Schapendonk, 51 jaar, accountant en samen met mijn medewerk(st)ers ben ik u graag van dienst.

No-nonsense en to the point zijn onze motto’s en bij ons staat de klant centraal. Met meer dan 25 jaar ervaring in de accountancy en een zeer goed geautomatiseerd systeem kunnen wij u tegen betaalbare tarieven van dienst zijn. Bij ons kunt u online boekhouden volledig volgens de huidige wet- en regelgeving. Wij kunnen als NBA-kantoor dan ook zeggen dat u bij ons op het juiste adres bent. Zowel bedrijfsadvies als fiscaal en financieel advies en natuurlijk het verzorgen van uw administratie behoren tot onze werkzaamheden. Wij zijn er ook voor de particulieren, startende ondernemer en familiebedrijven die doorgroeien en bedrijfsopvolging of -beëindiging willen uitvoeren.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak, dan stel ik mezelf graag aan u voor.

KENMERKEN MBC Midden Brabant Consultancy staat voor Vakkundigheid tegen betaalbare tarieven No-nonsense To the point Meedenken en allround Advies op maat Altijd bereikbaar Proactief en alert Ontzorgen MBC Midden Brabant Consultancy zorgt voor een succesvolle onderneming die aan alle wet- en regelgeving voldoet. De jarenlange ervaring en kennis van de wet- en regelgeving zorgt voor een juiste keuze. Ook de fiscale tips en adviezen zorgen voor een positieve ontwikkeling van uw onderneming. Ook wordt u gewezen op financiële voordelen zoals subsidies en bancaire voordelen.

Spoorakkerweg 11, Udenhout | 06-31263339 | info@mbc-udenhout.nl | www.mbc-udenhout.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere