Column

Onze zon achter de wolken.

Onze zon achter de wolken.

01-09-2021

De afgelopen jaren verzamelde ik kennis over de wereld van rouw en verlies. Als rouwbegeleider sta ik daarmee rouwenden bij tijdens het aanpakken van hun verliessituatie.

Het boek is verkrijgbaar vanaf deze maand.

Maar ook als ervaringsdeskundige qua ‘levend verlies’ heb ik veel geleerd. Kort na de geboorte van onze oudste zoon werd hij namelijk getroffen door een hersenbloeding met Cerebrale Parese tot gevolg. De diagnose autisme daarbij opgeteld resulteert in een nog altijd pittige rollercoaster.

In mijn kennisbiografie staan vele ervaringen, aangevuld met feiten en informatie over cerebrale parese, autisme en meer. Ook de wijze waarop mijn gezin omgaat met dit levend verlies wordt beschreven. Het boek geeft een kijkje in mijn leven en in dat van mijn gezin. Geschreven door mij als persoon, als rouwbegeleider, als echtgenote, maar belangrijker nog: als moeder van twee prachtige kinderen.

Heb je een dierbare verloren en blijf je hierom rouwen? Of kom je niet voorbij je verdriet na een andere vervelende gebeurtenis? Voel je de behoefte aan ondersteuning om de draad weer op te pakken? Dan kan rouw- en verliesbegeleidster Amanda van den Hurk je daarbij helpen.

Sweet Goodbyes | 06-15200481 | www.sweetgoodbyes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).