Adverteren werkt!

column

Ruimte nemen, ruimte maken

Ruimte nemen, ruimte maken

01-10-2021

Na ruim een jaar thuiswerken merkte Henny dat ze steeds meer last kreeg van haar nek en schouders. Ze was ook nog bezig met een studie, allemaal online. Hele dagen achter de computer en weinig tijd voor ontspanning en beweging. Dit moest anders. Ze wilde meer gaan bewegen en meer ruimte voor ontspanning nemen.

Bij mij komt ze voor haar nekklachten. Samen maken we een behandelplan. De eerste drie weken komt ze twee keer per week voor een behandeling, waarbij het bindweefsel van nek en bovenrug wordt losgemaakt. Na de eerste paar behandelingen komt er veel vermoeidheid los. Als vanzelf neemt ze meer rust en plant ze momenten om te bewegen en te ontspannen. Nu het bindweefsel losser zit, komt ze een paar keer wekelijks om ook de spieren weer te leren hoe te ontspannen. Ze voelt weer ruimte in haar nek en bovenrug, maar ook ruimte om beter voor zichzelf te zorgen.

Merk jij ook dat je nek en schouders gespannen zijn en wil je letterlijk en figuurlijk meer ruimte ervaren? Beter voor jezelf zorgen? Misschien kun je daar wel een steuntje in de rug bij gebruiken.


Ik ben Jacky Bekers. In het centrum van ’s-Hertogenbosch heb ik mijn praktijk voor integrale massagetherapie.

je bent 
van harte welkom! 

Jacky

Burg. Loeffplein 70 E-F, Den Bosch
 06-11460906 | info@jackybekers.nlwww.jackybekers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).