column

Back in shape…

Back in shape…

01-11-2021

In de zomerperiode laten we onszelf toch altijd weer even iets meer gaan en letten we wat minder op gezond/voldoende eten. Maar we zijn weer aan het werk en krijgen meer ons ritme terug waardoor we weer het gevoel hebben om ook weer voor een gezonde leefstijl te gaan.

Maar hoe doe je dat?

Allereerst wil ik je iets uitleggen. Veel mensen raken in paniek als ze de weegschaal zien na de vakantie. Dit is niet altijd nodig, je komt namelijk pas 400 gram vet aan als je 3500 kcal TEVEEL hebt gegeten. Dit komt dus bovenop wat je dagelijks zou verbruiken. Geloof me, het is knap als je dit weg krijgt. 

Vaak heb je anders dan normaal gegeten tijdens je vakantie waardoor je nu meer vocht vasthoudt. Dit zal er dan ook weer als eerste meteen afgaan als je je normale ritme weer terug hebt. Tevens kun je dit ook stimuleren door voldoende water te drinken en zoveel mogelijk verse producten te nuttigen (geen pakjes/zakjes).

Wat is belangrijk voor een gezonde leefstijl?

Allereerst is beweging een must voor een gezonde leefstijl, het is goed voor je bloedsomloop en de doorstroming van je organen. Tevens houd je jezelf fit en zijn dagelijkse dingen makkelijker. De juiste voeding is ook één van de belangrijkste pijlers in een gezonde leefstijl. Je kan hiermee preventief gezondheidsklachten verminderen, hormonen in balans brengen en je kan je fitter voelen!

N-FIT helpt vrouwen op weg naar een gezonde leefstijl met op maat gemaakt advies/begeleiding voor sport, mindset en voeding. 


De vakantieperiode is weer voorbij

Smirnoffstraat 34, ‘s-Hertogenbosch | 06-13915999 | info@n-fit.nl | www.n-fit.nl | Noëlle Paas

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere