Bruisende zaken

SOOW Pictures is klaar voor de toekomst

SOOW Pictures is klaar voor de toekomst

31-05-2018

In 2001 nam Ron Eskens voor het eerst een camera in de hand. In de loop der jaren ontwikkelde hij zich tot een gedreven professional.

“Ik doe alleen opdrachten waar ik blij van word”

Onder de naam Soowpictures richtte hij zich in 2007 met veel succes fulltime op zijn passie. Door een auto-ongeluk was hij een tijd noodgedwongen uit de running maar inmiddels is hij helemaal terug van weggeweest. Onlangs opende hij de deuren van een splinternieuwe fotostudio aan de Tramkade in ’s-Hertogenbosch.

Zijn positieve instelling en enorme doorzettingsvermogen hielpen Ron door een moeilijke periode in zijn leven. “Ik heb keihard geknokt om weer terug te komen op mijn oude niveau”, vertelt Ron. “Gelukkig zijn veel klanten me trouw gebleven.”

Een brede vakman

Het zegt alles over de mentaliteit van deze sociale vakman, die beschikt over een indrukwekkende lijst van klanten, met bekende namen als Libéma, After Eden, ANG Cosmetics, IT Agency, Christian Dior Perfumes, Kenzo, Clinique, Heineken en Bavaria. Van fashion, evenementen en beauty tot portretten, bruiloften, reizen en lifestyle; het werk van Ron is ontzettend breed. “Het allerliefst fotografeer ik mensen. Een persoonlijke klik is daarbij essentieel. Ik doe dan ook alleen opdrachten waar ik blij van word, waar ik energie van krijg.”

Sfeervol monumentaal pand

“Ik ben technisch gezien misschien niet de beste fotograaf, maar ben ontzettend goed in mijn werk, heel klantgericht en denk actief mee. Foto’s moeten blijven intrigeren, ik maak er altijd iets aparts van.” Soowpictures betrok onlangs een sfeervolle loft van 136 m2 in de oude monumentale mengvoederfabriek De Heus. “Samen met mijn broer ben ik 7 maanden bezig geweest om de studio te bouwen. Het is super mooi geworden, een geweldige plek om te werken en te creëren.”

Soowcollective

En daar blijft het niet bij. Ron is ook bezig met het opzetten van Soowcollective, een collectief van enthousiaste zzpers die als ’t gaat om het opzetten van een marketing-campagne de klant volledig kan ontzorgen. “Eind 2018 moet deze nieuwe onderneming een feit zijn. Voorlopig zijn er dus meer dan genoeg uitdagingen!”

Tramkade 24-26 ’s-Hertogenbosch | info@soowpictures.nl | www.soowpictures.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere