bruisende zaken

KaJa Tekenwinkel geeft het leven kleur

KaJa Tekenwinkel geeft het leven kleur

31-08-2018

Katinka Schutte - van Berkel begon in 2001 een lijstenmakerij in Vught. Vier jaar geleden werd die succesvolle zaak uitgebreid met een tekenwinkel.

Tekenwinkel geeft zij haar werkzame leven kleur: “Het is heel erg druk. Daarom heb ik zelf weinig tijd om te aquarelleren: mijn favoriete bezigheid als het gaat om tekenen en creatief bezig zijn. Maar het runnen van de winkel en het adviseren van klanten geeft me ook veel voldoening.” Katinka bouwde in de loop der tijd al een aardig vaste klantenkring op: “Klanten waarderen het persoonlijke advies dat ze hier krijgen. Er zijn er maar weinig die naar een rek lopen en pakken wat ze nodig hebben. Vaak zoeken ze bijvoorbeeld een speciale kleur of iets anders specifieks. Het assortiment bestaat enkel uit kwaliteitsproducten van topmerken uit het midden- en topsegment.”

Doorontwikkeling
De hoogwaardige lijstenmakerij (waar alles op maat wordt gemaakt) vergt ook veel aandacht van Katinka, maar de doorontwikkeling van de tekenwinkel heeft nu eerste prioriteit: “Je kunt hier terecht voor alle mogelijke kunstenaarsbenodigdheden, ook als je pas net bent begonnen met bijvoorbeeld schilderles. We zijn met name gespecialiseerd op het gebied van aquarelleren en tekenen. En daarnaast hebben we ook een ruim aanbod in olie en acrylverf.”

Sfeervol
Katinka is trots op haar winkel die veel karakter heeft en vooral heel lekker ruikt: “De bijzondere geurtjes doen veel klanten terugdenken aan hun schooltijd. Verder is de winkel volgens mij heel persoonlijk en sfeervol ingericht. Ik sta 100% achter alles wat er te koop is. Daarbij komt dat wij altijd uitgebreid advies geven en uitleggen waarom en waarvoor klanten bepaalde producten het beste kunnen gebruiken. Dat is heel belangrijk.”

TIP: KaJa Tekenwinkel heeft ook een webshop. Kijk ook eens op: www.detekenwinkel.nl

“Klanten waarderen het persoonlijke advies dat ze hier krijgen”

Vlasmeersestraat 39-41 Vught 073-6579992 info@detekenwinkel.nl www.detekenwinkel.nl www.kajakunstenlijsten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere