Column

Huis-tuin-keuken-stoelmassage

Huis-tuin-keuken-stoelmassage

01-02-2019

Vind jij het ook fijn om je partner, je kind, je vriend of vriendin thuis te masseren? Even aandacht voor elkaar? Wil jij weten wat je nog meer kan doen dan een beetje knijpen in de schouders? Dan heb ik goed nieuws!

Dit jaar geef ik weer een huis-tuin-keukenstoelmassage workshop. Hier leer je verschillende massagetechnieken die je over de kleding heen kunt geven op een gewone stoel of kruk. Je krijgt tips over je houding als masseur, advies over wanneer je beter niet kan masseren en technieken om de schouders, nek en hoofd te masseren. De technieken die je leert komen uit de oosterse shiatsu, Hawaiaanse lomi en westerse klassieke massage. We gaan vooral veel oefenen! De eerstvolgende workshop is op zaterdagochtend 23 februari om 10.00 uur en duurt circa 2,5 uur. Wil je graag meedoen? Stuur me een berichtje via de mail of telefoon dan schrijf ik je in.

Reacties na de workshop huis-tuin-keukenstoelmassage:
- Wat een fijne praktische cursus.
- Hier kan ik thuis meteen mee aan de gang!
- Heerlijke ochtend, ook veel gelachen.
- Ik kan niet wachten om thuis te gaan oefenen.

 

Kijk op mijn website voor meer informatie

Burg. Loeffplein 70 E-F Den Bosch | 06-18463434 info@jackybekers.nl | www.jackybekers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere