bruisende zaken

Beste zorg voor  dieren

Beste zorg voor dieren

01-03-2019

Yvet Martherus viert dit jaar het eerste lustrum van haar dierenkliniek in Nuland. Zij is keitrots op de enorme groei die haar kleine Brabantse praktijk heeft doorgemaakt en de zeer hoge waardering door klanten uit ’s-Hertogenbosch en omgeving.

Service kliniek
Bij Dierenkliniek Nuland bieden ze de beste zorg voor huisdieren en hun eigenaren. Ze hebben een persoonlijke benadering, waardoor klanten zich sneller vertrouwd en thuis voelen. “Klant- & diervriendelijkheid en het bieden van een oplossing op maat is heel belangrijk”, zegt Yvet. “Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door het plaatsen van therapeutische katten in zorginstellingen en iedere maand saneren we een gebit van een asieldier.” Want met een stralend gebit heb je sneller een nieuw baasje.

Multidisciplinaire aanpak
Huisdieren zijn steeds meer een volwaardig gezinsonderdeel en doen vaak mee met de lifestyle van de eigenaren. Goede samenwerking binnen het multidisciplinaire team, met de klant en de specialisten voor de allerbeste zorg wordt steeds belangrijker. “Wij bieden dan ook voedingsadvies, fysiotherapie en gedragstherapie per diersoort aan en werken nauw samen met Veterinaire Specialisten in Vught, het Dierziekenhuis in Dordrecht en de Universiteitskliniek in Utrecht”, vertelt Yvet.

Gezinsuitbreiding
Wat is er nu leuker dan uw gezin uit te breiden met een leuke pup of kitten in het voorjaar? “Wij helpen eigenaren bij het maken van een goede start door te adviseren over het ras en de aanschaf bij de fokker. Uw nieuwe gezinsleden krijgen van ons een gratis aankoop check-up, happy puppy- of kittenbag en doen vrijwillig mee aan de puppy- of kittenconsultatie.”

Cat Friendly
Dierenkliniek Nuland was de 11e Cat Friendly Practice in Nederland. Waarom is dit belangrijk voor Yvet? “Deze internationale certificering waarborgt een continue kwaliteit en zorgt voor minder stress bij onze huisdieren. En ook voor de eigenaren,” vertelt Yvet er lachend bij.

Uw dierenkliniek: vriendelijk, deskundig, persoonlijk en vertrouwd

Zandstraat 17A, ’s-Hertogenbosch | Nuland | info@dierenklinieknuland.nl 073-5325580 | www.dierenklinieknuland.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Den Bosch Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).