bruisende zaken

Culinaire     hotspot

Culinaire hotspot

01-04-2019

Het perfecte recept voor een eigentijdse en hippe eetgelegenheid? Dan tover je toch gewoon een oude Ford-garage die kwaliteit hoog in het vaandel had staan om tot toprestaurant? Jean Paul ter Maat deed het met zijn prachtzaak Garage Pompen & Verlouw aan de Parklaan in Den Bosch. Een pareltje voor de stad en vooral voor liefhebbers van design, relaxte achtergrondmuziek en lekker eten!

“Op de tafels liggen verrekijkers. Vaak kun je dan reeën zien lopen in Het Bossche Broek”

Knipogen naar de prachtige historie van het oude garagepand zijn er genoeg te bespeuren in het oogverblindend mooie interieur. “En als er vacatures zijn in bijvoorbeeld de bediening dan vragen we niet om obers of serveersters maar om ‘monteurs’. Zo houden we de geschiedenis van deze plek in ere,”aldus Jean Paul.

Hotspot
De hippe zaak wordt alom gezien als een regelrechte aanwinst voor Den Bosch. Het is een echte hotspot waar design en puur eten uit de wereldkeuken samen komen.

Sinds de start op 12 juli 2018 mag Garage Pompen & Verlouw zich al verheugen in een grote populariteit. Je kunt er terecht voor lunch, brunch, diner en borrel. “Het is een echte ontmoetingsplek voor mensen die puur en lekker willen eten of een drankje willen doen,” vertelt Jean Paul die al heel lang in de horeca werkzaam is. “Onze menu’s wisselen om de vier weken. Veel van onze gasten komen hier regelmatig terug, dus dan is variatie erg belangrijk.”

Genieten
Het restaurant in de stijl van de oude garage heeft ook veel toeloop van wandelaars en fietsers. Zij strijken dan bijvoorbeeld neer op het terras dat prachtig uitzicht biedt op natuurgebied Het Bossche Broek.

“Ook heel fijn: op 50 meter afstand van de voordeur is er volop parkeergelegenheid”

Parklaan 27G Den Bosch 06-19963602 info@garagepompenenverlouw.nl www.garagepompenenverlouw.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere