bruisende zaken

Je proeft het verschil

Je proeft het verschil

01-04-2019

Liefhebbers van een lekker stukje vlees wisten het natuurlijk al lang: bij Vers Vleesboerderij Savelkouls in Empel stellen ze je nooit teleur. Henri en Jolanda Savelkouls en hun medewerkers verkopen in de boerderijwinkel vlees in kleine verpakkingen aan particulieren, vers en uit de diepvries, en verzorgen ook je gehele barbecue.

Openingstijden: Donderdag en vrijdag: 11.00 uur tot 18.00 uur Zaterdag: 9.00 uur tot 13.30 uur Zondag t/m woensdag: gesloten, maar wel telefonisch en via mail bereikbaar.

 

Henri en Jolanda begonnen 17 jaar geleden met het verkopen van kwaliteitsvlees. In deze 17 jaar zijn de winkel en het assortiment steeds verder ontwikkeld. Het varkensvlees is afkomstig van de eigen boerderij, het overige vlees komt van een kwaliteitsfokker en een vaste poelier uit de buurt. “Dat zorgt voor de goede, constante kwaliteit waarvoor onze klanten naar ons komen. Zo spelen we in op de behoefte van de consument die het steeds belangrijker vindt om te weten wat ‘ie eet.”

Nieuw: vleeswaren uit eigen slagerij!

Naast een dagelijks stukje vlees, een compleet verzorgde barbecue, kant en klaar maaltijden of lekker gourmetvlees kunnen klanten sinds januari ook bij Vers Vleesboerderij Savelkouls terecht voor verschillende soorten huisgemaakte, ambachtelijke vleeswaren. Van boterhamworst en metworstjes tot rosbief en van kipfilet tot rauwe ham en boerenachterham.

Barbecueworkshops

Vanaf april kun je bij Vers Vleesboerderij Savelkouls weer verschillende barbecueworkshops volgen. Zo is er de BBQ workshop ‘Basis’ waarin je kennis maakt met verschillende soorten barbecues en grilltechnieken. In de BBQ workshop ‘Culinair’ bereid je heerlijke gerechten op verschillende barbecues en er zijn BBQ workshops waarbij je aan de slag gaat met grote stukken vlees.

 

Loopt het water bij u ook al in de mond? Aarzel dan niet en ga eens langs bij Vers Vleesboerderij Savelkouls!

Hustenweg 8 Empel | 073-6446161 info@vvb-savelkouls.nl | www.versvleesboerderij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Den Bosch Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).