bruisende zaken

FoodSaam   De Traiteur van Vught

FoodSaam De Traiteur van Vught

01-04-2019

Gevestigd in het mooie centrum van Vught aan de Raadhuisstraat 3F verrassen we onze klanten en gasten met dagelijks vers bereide voor-, hoofd- en na gerechten, complete maaltijden, (maaltijd) salades, lunches, fingerfood, side-dishes, smoothies, gezonde energie boosters en nog veel meer. U kunt onze gerechten zo meenemen, ter plekke in onze Pura Vida Corner nuttigen of op uw huis- of zakelijk adres laten bezorgen.

Iets te vieren?
Dan bent u bij FoodSaam aan het juiste adres. Of het nu een themadiner betreft, een compleet buffet, apart en bijzonder fingerfood bij een borrel of als tussendoortje (weer eens wat anders dan de notoire bitterballen, Franse kaasjes en gevulde eitjes) een uitgebreide (zaken) lunch of een intiem diner voor twee of velen, u zegt het maar.

Maar ook een culinair diner bij u thuis, verzorgt door onze chef-kok, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de samenstelling van het menu, de inkopen en het bereiden, serveren, afruimen - en last but not least - die vervelende afwas... Wij zorgen er voor dat u 'Quality Time' kunt hebben met uw gasten… FoodSaam verzorgt het graag.

FoodSaam Catering
Voor het verzorgen van uw dagelijkse lunches en maaltijden bent u bij FoodSaam aan het juiste adres. Wij bezorgen en ontzorgen! Koken om Gezond & Lekker te kunnen eten is onze passie, dat betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor een goed advies of om inspiratie op te doen.

Ook helpen wij u graag en staan u met raad en daad bij wanneer een eigen gerecht niet helemaal is gelukt. Meestal zijn enkele tips en wat extra aandacht doorslaggevend voor een heerlijk gerecht.

Op onze website www.foodsaamvught.nl kondigen wij onze proeverijen, kook- en product demonstraties tijdig aan.

Uiteraard bent u van harte welkom.

Raadhuisstraat 3F Vught | 073 303 08 89 info@foodsaamvught.nl | www.foodsaamvught.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere