column

Gezond & lekker eten?

Gezond & lekker eten?

01-05-2019

Even geen tijd om te koken, (te) weinig tijd of op onregelmatige tijden thuis maar wilt u wel lekker & gezond eten?

Foodsaam in Vught biedt dagelijks een vers assortiment aan maaltijden, (maaltijd) salades, stevige bites zoals wraps en burrito’s, fooddrinks, smoothies, soepen en delicious desserts. We maken zoveel mogelijk gebruik van (h)eerlijke streek- en seizoen producten.

Zo is het nu het seizoen van dagelijks vers gestoken asperges en geplukte aardbeien van de beste teler uit de regio, de firma Kuiper uit Haaren.Altijd dagelijks vers aangevoerd, altijd vers bereid.

Wist u dat u voor een vast bedrag (€ 15,-) een complete maaltijd uit een zelf samen te stellen voor-, hoofd- en nagerecht kunt bestellen die we graag gratis in onze dagelijkse routes bij u thuis - of op de zaak - in Vught en omstreken bezorgen. Iets te vieren? Foodsaam verzorgt graag de catering bij uw thuis of op de zaak. Voor twee of voor velen... Van lekker en apart fingerfood bij een borrel, een exclusief buffet of diner of een volledig verzorgde BBQ met frisse salades, aparte hapjes, zelfgemaakte sauzen, vers gemaakt.

Foodsaam ontzorgt en verzorgt en neemt u al het werk uit handen, informeer naar de mogelijkheden, maar ook voor een goed advies kunt u 6 dagen per week van 10:00 tot 19:00 uur bij ons terecht.
 

Onze nieuwe webshop www.foodsaamvught.nl is online, zodat u onze heerlijke en gezonde gerechten ook online kunt bestellen.

Raadhuisstraat 3F Vught | 073 303 08 89 info@foodsaamvught.nl | www.foodsaamvught.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere