column

Je hoofdhuid; belangrijker dan je denkt!

Je hoofdhuid; belangrijker dan je denkt!

01-05-2019

De conditie van je hoofdhuid is bepalend voor de conditie van je haar. Invloeden van binnen- en buitenaf kunnen zorgen voor een droge, vette of schilferige huid. Je hoofdhuid verzorgen is dus geen overbodige luxe.

TIP 1 Heb je een vette hoofdhuid, dan scheiden de talgklieren op je hoofd in een hoog tempo een grote hoeveelheid talg af. Wat kan helpen, zijn speciale producten tegen vet haar.

TIP 2 Een droge hoofdhuid voelt vaak strak aan en kan ook gepaard gaan met schilfers Een neutrale shampoo en minder vaak wassen doen vaak wonderen. Ook niet fijn: schilfers in je haar, oftewel roos. Dit is het gevolg van een te snel celvernieuwingsproces van je hoofdhuid. Stress en droge lucht kunnen roos bevorderen.

TIP 3 Gelukkig zijn er speciale anti-roos shampoos. Geen idee hoe het zit met de conditie van jouw hoofdhuid? Vraag je kapper om advies!

Breng voor een goed advies een bezoek aan Marciano's Haarstyling in Engelen. Je kunt daar rekenen op vakmanschap, kwaliteit en passie voor het kappersvak.

 

Zonneweide 18 Den Bosch | 073-8882899 / 0 6-15439983 www.marcianoshaarstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere