column

Kinderen leren typen  bij Type-Uniek

Kinderen leren typen bij Type-Uniek

01-08-2019

Bij Angelique van Type-Uniek leren kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 efficiënt blind typen in slechts tien tot twaalf weken. Angelique geeft typeles in groepsverband op basisscholen in de regio Rosmalen, ook wordt er typeles op locatie gegeven bij Windkracht 5, Wijkcentrum in Rosmalen, Den Bosch bij Babel en in Vught bij De Elzenburg.

Wie typt heeft de toekomst In de klas staat een rijtje computers. Thuis oefenen de kinderen hun lesstof op een laptop. Het zijn mooie, nieuwe onderwijsmaterialen waar kinderen graag mee aan de slag gaan. Maar ze vragen wel om nieuwe vaardigheden! Om dat goed te kunnen doen, moet je niet alleen de weg weten op een apparaat, maar ook op een toetsenbord.

Leer blind typen met tien vingers Veel kinderen gebruiken twee vingers en zijn op school en thuis eindeloos op zoek naar de juiste letters en dat kost tijd, veel tijd. Diverse scholen hebben afgelopen schooljaren samengewerkt met Type-Uniek. Een mooi initiatief vanuit de basisscholen. Zo geven ze hun leerlingen de kans om te leren typen. Ouders en leerkrachten reageren hier erg positief op.

September is Dé typemaand September is de typemaand voor leerlingen in de bovenbouw van de basisschool. Een typecursus is de beste investering voor nu en in de toekomst. Juist in deze tijden dat ze zoveel moeten, bespaar je hiermee veel tijd bij verslagen uitwerken. Maar denk ook aan de belangrijke Cito-toetsen van groep 8. Met een typecursus heb je een goede voorbereiding voor een nieuwe start op weg naar het middelbare onderwijs.

"De typevaardigheid zagen we snel terug bij andere schoolvakken. Het is een investering die direct winst oplevert."

Coupletweg 46 Rosmalen | 06-30789989 info@type-uniek.nl | www.type-uniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere