bruisende zaken

Met tandprotheticus Cor van der Wal als dé specialist voor uw kunstgebit

Met tandprotheticus Cor van der Wal als dé specialist voor uw kunstgebit

01-10-2019

Complete gebitszorg op één plek Mondzorg Baliëndijk is meer dan alleen een moderne tandartspraktijk. Naast algemene tandheelkunde zijn wij ook gespecialiseerd in implantologie en protheseoplossingen. Als allround tandheelkundig centrum - met een inpandig tandtechnisch laboratorium - kunnen wij elk geb

Welkom bij Mondzorg Baliëndijk!

Een mooie en gezonde lach op elke leeftijd Onze eerste zorg is uw gebit zo lang mogelijk in goede conditie te houden. Mocht er toch een tand of kies verloren gaan, dan is implantologie een duurzame en comfortabele oplossing. Een implantaat is een kunstworteltje van lichaamsvriendelijk materiaal dat in de kaak wordt vastgezet. Een kroon op een implantaat voelt en functioneert als een natuurlijke tand. Implantaten kunnen ook een uitkomst zijn voor mensen die last hebben van een loszittend of pijnlijk kunstgebit. Bij een tandeloze mond worden doorgaans twee implantaten in de onderkaak geplaatst waarop een kunstgebit vastgeklikt kan worden. Zo’n klikgebit zit stevig vast, maar kan ook worden uitgenomen voor reiniging.

Mondzorg Baliëndijk Praktijk Breda Baliëndijk 10 076-5729800 Praktijk oosterhout Leijsenhoek 46 0162-466661 info@mondzorgbaliendijk.nl www. mondzorgbaliendijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).