Bruisend Puzzelen

Streep 7 van de 8 woorden in de puzzel weg. Gebruik daarvoor je muis of veeg met je vinger over je scherm. Het overgebleven woord is het antwoord.
Vul het antwoord hiernaast in en maak kans op de mooie prijs.
Zin om nog meer puzzels te maken? Kijk dan ook eens bij de puzzels van de andere regio's!

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).

Ben je niet in de prijzen gevallen met puzzelen? Dan verwijderen wij jouw gegevens aan het einde van de desbetreffende maand.


Nog meer bruisende puzzels


Almere bruist


De Belgische Grensstreek bruist


Bergen op Zoom bruist


Brasschaat bruist


Drechtsteden bruist


Gooi bruist


Nijmegen bruist


De Peel bruist


Roosendaal bruist


Rosmalen bruist


Rijk van Nijmegen bruist


SchildeSchoten bruist

EDITIE VAN DE MAAND

Ginneken Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


PUZZELOPLOSSING INSTUREN

Hierbij geef ik toestemming aan Nederland Bruist om mijn e-mailadres (indien ik winnaar ben) door te geven aan het bedrijf dat verband houdt met deze puzzel. Ben ik niet in de prijzen gevallen? Dan verwijdert Nederland Bruist mijn gegevens aan het einde van de desbetreffende maand.

Ja, ik geef toestemming om met deze puzzelinzending mee te doen en ik ontvang graag acties en/of kortingen m.b.t. dit bedrijf.