Column

Opnieuw verbinden

Opnieuw verbinden

01-04-2020

Wanneer er besloten wordt om uit elkaar te gaan, door één of door beide partners, breekt er een moeilijke periode aan waarin boosheid en verdriet veelal de boventoon voeren. Je moet afscheid nemen van zaken waar je zeer aan bent gehecht. Denk hierbij aan je geliefde, het huidige gezinsleven, een deel van de tijd die je met je kinderen doorbrengt, de woning en het toekomstbeeld dat je had voor jezelf en je kinderen. Ook wijzigt je financiële situatie ingrijpend.

Bel voor een afspraak: 06-14126234

 

Wanneer aan dit alles geen of onvoldoende aandacht gegeven wordt, bestaat het risico dat het rouwproces wat beide partners doorlopen uitmondt in conflicten, juist omdat de boosheid de boventoon kan gaan voeren. Deze conflicten kunnen leiden tot een vechtscheiding, met alle gevolgen van dien. Niet alleen voor de kinderen, maar zeker ook voor jullie als ex-partners zelf.

Praktijk MOOS biedt om deze reden de SCHIP-aanpak aan. Deze aanpak is een post-relationeel rouwtraject dat jullie als ex-partners samen doorlopen. Er is aandacht voor datgene dat jullie verliezen, elkaars kwetsuren en het geschonden vertrouwen. Het doel van de SCHIP-aanpak is wat jullie opnieuw met elkaar kunnen verbinden, maar dan als ‘partners in ouderschap’.

Ooit zijn jullie vol goede moed en mooie ideeën aan jullie relatie en gezin begonnen. Deze relatie is het waard om in alle zorgvuldigheid en met respect naar elkaar toe beëindigd te worden.

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie over de SCHIP-aanpak kun je meer lezen op www.praktijkmoos.nl of contact opnemen via 06 14 12 62 34 of joyceferket@praktijkmoos.nl.

Naast de SCHIP-aanpak bieden wij ook ouderschapsbemiddeling en mediation aan.

Ons tarief is terug te vinden op de tarievenpagina van onze site.

 

Ondernemer: Joyce Ferket | Wethouder van Haperenstraat 36E, Breda 06-14126234 | joyceferket@praktijkmoos.nl | www.praktijkmoos.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).