bruisende zaken

Je vindt het bij Van Wijck

Je vindt het bij Van Wijck

01-05-2020

‘Als ze het bij Van Wijck niet hebben, dan bestaat het niet!’ Een veelgehoorde uitspraak waar Jorg, een van de eigenaren van deze ijzerwaren- en gereedschapswinkel, zich best in kan vinden. “We hebben een ontzettend breed assortiment. Waar de gemiddelde bouwmarkt ophoudt, gaan wij nog net even een paar stappen verder.”

Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Loop dan gewoon eens een keer binnen!

Klant staat voorop Maar dat is niet het enige waardoor dit familiebedrijf – in 1938 opgericht door de opa van Jorg – zich weet te onderscheiden. “Ook onze vergaande vakkennis en klantvriendelijkheid zijn dingen waar wij bekendstaan. De klant staat bij ons voorop en die proberen we dan ook altijd zo goed mogelijk te helpen, wat diens vraag ook is.” Hout, sloten & cilinders “Het assortiment was altijd al breed, maar de afgelopen tien jaar hebben we het zo mogelijk zelfs nog verder uitgebreid. Zo hebben wij sinds 2,5 jaar ook een speciale houtafdeling, inclusief zagerij, waar we diverse soorten plaatmateriaal, balk- en latwerk en profielen op voorraad hebben. Daarnaast zijn wij heel sterk in sloten en cilinders.” “Via onze sleutelservice kun je huis- en autosleutels bij laten maken en deurcilinders maken we op maat, indien gewenst zelfs gecertificeerd.”

Een stapje verder dan de bouwmarkt

Eigenaren: Jorg Huizinga en Ruud Frijters 076-5216373 www.jaakvanwijck.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).