Adverteren werkt!

bruisende zaken

Laat je inspireren

Laat je inspireren

01-09-2020

Of je nu op zoek bent naar één enkel meubelstuk of je complete interieur wil laten restylen, bij Meijs Wonen in Tilburg ben je voor beide aan het juiste adres. We spraken met eigenaar Bart van der Meijs.

Van één meubelstuk tot het complete pakket

Het begin
“Mijn vader is dit familiebedrijf in 1990 begonnen. Wat destijds kleinschalig begon met een winkeloppervlak van ‘slechts’ 500 m2 is inmiddels uitgegroeid tot maar liefst 3.000 m2 aan woonbeleving waar je je ogen uitkijkt. Maar we doen nog steeds waar het ooit allemaal mee begon: bij ons kun je zowel terecht voor slechts één meubelstuk als voor je gehele interieur en alles wat daarbij komt kijken.”

Goed advies
Bart omschrijft de stijl van Meijs Wonen als trendy in de breedste zin van het woord. “Dus van stoer eigentijds tot modern minimalistisch. Een collectie waar zowel de jongere als de wat oudere klant mee uit de voeten kan. Uiteraard helpen we onze klanten graag bij het doen van de juiste aankoop. Het geven van een goed advies is ook iets waardoor wij ons weten te onderscheiden en wat door de klanten bijzonder wordt gewaardeerd. Indien gewenst komen we bij de mensen thuis om ter plekke de situatie te inventariseren, zodat we op basis van die informatie een interieurplan op maat kunnen presenteren. Inclusief stoffering, inrichting en accessoires. Maar net wat de klant wil.”

In eigen beheer
“Bij Meijs Wonen staan we voor kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor mijzelf, maar zeker ook voor de rest van het team. Die kwaliteit kunnen we mede garanderen doordat we alles in eigen beheer doen: van het inkopen tot het verkopen, van het uitleveren tot het plaatsen en installeren en ook de service achteraf is top. De klant staat bij ons bovendien voorop en krijgt dan ook alle aandacht die hij of zij verdient. Loop dus gewoon eens binnen in onze showroom en laat je inspireren.”

Eigenaar: Bart van der Meijs | Ringbaan-Zuid 251 Tilburg | + 31(0)13 - 535 94 64 | www.meijswonen.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

BIKINI READY
BIKINI READY
Ginneken Bruist

Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken Bruist


Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Oplossing op maat
Oplossing op maat
Ginneken Bruist

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken BruistMINDSET
MINDSET
Ginneken Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).