Adverteren werkt!

Bruisende zaken

Op zoek naar meer zelfvertrouwen?

Op zoek naar meer zelfvertrouwen?

01-09-2020

Een borstvergroting behoort tot één van de meest uitgevoerde behandelingen bij Kliniek Heyendael. Frans Straten is met zijn ruim twintig jaar ervaring gespecialiseerd in deze ingreep.

Kom langs bij Kliniek Heyendael voor een borstvergroting of een neuscorrectie!

Wanneer een borstvergroting?

Veel vrouwen kiezen voor een borstvergroting na zwangerschap of gewichtsverlies. Hierdoor zijn de borsten vaak slapper geworden of (gedeeltelijk) verdwenen. Ook wordt deze operatie vaak uitgevoerd bij vrouwen die niet of nauwelijks borstweefsel hebben. Heb je hier last van of voel je je er onzeker door? Dan kun je een borstvergroting of borstlift overwegen. Een borstvergroting is mogelijk vanaf een leeftijd van achttien jaar.

Overweeg je een borstvergroting?

Tijdens een persoonlijk consult met onze plastisch chirurg worden je wensen uitgebreid besproken en al je vragen beantwoord.

Klantervaring

Ik ben heel erg tevreden met mijn borstvergroting, het is nog mooier geworden dan mijn verwachtingen! De service heb ik ook als heel goed ervaren. Minerva

De wens om een neuscorrectie te laten doen komt meestal voort uit ontevredenheid over de vorm van de neus. Dit kan leiden tot minder zelfvertrouwen. De vorm van de neus is immers zeer bepalend voor het uiterlijk en ligt daardoor emotioneel gevoelig.

Met behulp van een neuscorrectie wordt de vorm van de neus verbeterd en op uw wensen afgestemd. Vaak is een kleine verandering van de neus al voldoende. Of het nu gaat om een neustipcorrectie, uw neus laten corrigeren of een neusverkleining, wij informeren u zo goed mogelijk over de verschillende mogelijkheden.

Neuscorrectie behandeling

Een neuscorrectie, ook wel rhinoplastiek genoemd, is een chirurgische ingreep waarbij de plastisch chirurg delen van het benige kraakbeen gedeelte of delen van het tussenschot (septum) verandert om zo de neus meer in balans te brengen met de rest van het aangezicht.

Overweeg je een neuscorrectie?

De voordelen bij Kliniek Heyendael zijn dat we korte wachttijden hebben, dat er een zeer gespecialiseerd team voor je klaarstaat dat garant staat voor kwaliteit en veiligheid, dat er een diagnose en een persoonlijk behandelplan opgesteld kunnen worden en dat je mee kunt beslissen in de planning.

Klantervaring

Ik raad deze kliniek zeker aan anderen aan. Van begin tot eind heb ik een topervaring gehad met deze kliniek. Het resultaat is precies naar mijn verwachtingen.

Sadaf

Betrouwbaar, professioneel en persoonlijk. Een begrip als het gaat om cosmetische plastische chirurgie.

Bij Kliniek Heyendael houden we ons bezig met professionele behandelingen om mensen hun zelfvertrouwen terug te geven.

Onze behandelingen Borstvergroting Neuscorrectie Liposculptuur/Lipofilling Spataderbehandeling Ooglidcorrectie Facelift (MACS-lift) Borstverkleining Rimpelbehandeling Armlift
- Halslift Contourverbetering Oorcorrectie Labiacorrectie

Neem gerust contact op met een van onze consulentes voor het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos consult via 024 - 845 05 06 of door middel van ons contactformulier.

Parklaan 70, Groesbeek (nabij Nijmegen ) info@kliniekheyendael.nl | 024 - 845 05 06 | www.kliniekheyendael.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

BIKINI READY
BIKINI READY
Ginneken Bruist

Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken Bruist


Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Oplossing op maat
Oplossing op maat
Ginneken Bruist

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken BruistMINDSET
MINDSET
Ginneken Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).