Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Mooie protheses zijn er voor jong en oud

Mooie protheses zijn er voor jong en oud

01-03-2021

In de voetsporen van haar vader studeerde Inge van der Gaag in 1994 af als tandtechnicus.

Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan, voltooide ze in 2003 haar driejarige opleiding tot tandprotheticus. Aansluitend opende ze in Breda haar eigen praktijk.

 

In Nederland dragen meer dan twee miljoen mensen een kunstgebit. Bij het woord prothese wordt snel gedacht aan een doelgroep van vijftig jaar en ouder. Maar Inge behandelt in haar praktijk ook jongere mensen die bijvoorbeeld als gevolg van een ziekte of ongeluk een prothese nodig hebben.

 

Waarin ben je gespecialiseerd?

“Eigenlijk in alles wat uitneembaar is in de mond. 

Ik vervaardig in nauw overleg met de patiënt kunstgebitten, klikgebitten op implantaten en plaat- of frameprotheses.”

 

Uit hoeveel afspraken bestaat de behandeling als je aan een kunstgebit toe bent?

“Normaal gesproken uit zes afspraken. Allereerst is 

er een intakegesprek waarin de patiënt zijn of haar wensen kenbaar kan maken. Dan worden ook de eerste afdrukken gemaakt. De definitieve afdrukken worden tijdens de tweede afspraak gemaakt. 

Bij het derde bezoek worden de beethoogte en de stand van de tanden bepaald. Vervolgens beoordeelt de patiënt de proefprothese. Als die goed zit, wordt het echte kunstgebit geplaatst. De laatste afspraak is bedoeld voor controle.”

 

Wat mogen je patiënten verwachten?

“Een kunstgebit dat niet alleen prachtig oogt, maar ook perfect past. Alles gaat in overleg, alle wensen en ideeën zijn bespreekbaar. Service staat bij mij hoog in het vaandel. Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor mijn patiënten.”

 

Bent u benieuwd naar wat Tandprothetische praktijk Inge van der Gaag voor u kan betekenen? 

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Tandprothetische praktijk Inge van der Gaag 

Alard Duhamelstraat 78

4827 NA Breda

(076) 587 70 20

 

www.tppvdgaag.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).