Adverteren werkt!

bruisende zaken

Slagerij Pieter Kling

Slagerij Pieter Kling

01-04-2021

Een goed, lekker, verantwoord en ambachtelijk stuk vlees, dat haal je natuurlijk bij vader Pieter (57) en zoon Pieter junior (26) van Slagerij Pieter Kling in winkelcentrum De Burcht in de Bredase wijk IJpelaar. De slagerij geniet populariteit bij mensen die een goed en eerlijk stuk vlees - dat op een verantwoorde manier gefokt en geslacht wordt - waarderen.

TIP De medewerkers van Slagerij Pieter Kling adviseren u graag over de bereiding van uw vlees, ook als het gaat om alle denkbare barbecuevormen zoals de Green Egg of de Afrikaanse braai.

Toekomst Vanaf 2000 is Slagerij Pieter Kling in winkelcentrum De Burcht gevestigd. Na de renovatie in 2014 van zowel de slagerij als het overdekte winkel-centrum zelf, is de zaak helemaal klaar voor de toekomst. Ook zoon Pieter junior is vanaf dat moment werkzaam in de zaak.

Kwaliteit Klanten komen van heinde en verre voor het vlees van Slagerij Pieter Kling. Pieter junior vertelt: “Slagerij Pieter Kling verkoopt vlees zoals vlees bedoeld is: geen poespas, hoge kwaliteit en goed van smaak. Van ons reguliere Limousine rundvlees en eigen geselecteerde Pymonthees rundvlees voor de dry-aged kast tot luxe stukken vlees als bavette en Picanha van Black Angus. Ook Wagyu is vaak te vinden in de toonbank: ideaal voor op de barbecue. Het varkensvlees is afkomstig van een scharrelboerderij uit Riel en de kip is afkomstig van de Tante Door-kip: 100% Hollands. Hebben wij een stuk vlees waar u naar op zoek bent niet vast in ons assortiment? Laat het ons weten: ‘we make it happen!’”

De Burcht 8, Breda | 076-5210569 | Info@slagerijpieterkling.nl | www.slagerijpieterkling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Oplossing op maat
Oplossing op maat
Ginneken Bruist

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken BruistMINDSET
MINDSET
Ginneken Bruist


Alles over griep
Alles over griep
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).