Adverteren werkt!

bruisende zaken

Ervaar de kracht van magnesium

Ervaar de kracht van magnesium

01-05-2021

Magnesium is bewezen onmisbaar voor het welzijn van lichaam en geest. Iets waar Maik Lipsius en Marian van der Heijde zich maar al te goed van bewust zijn. “En die ervaring willen wij nu met zoveel mogelijk mensen delen bij SenseCity”, aldus Maik.

Relax & recharge

 

Sinds begin dit jaar zijn Maik en Marian de trotse nieuwe eigenaren van SenseCity. “De kans om dit mooie bedrijf over te nemen kwam precies op het moment dat wij ons Magnesium Experience Center uit wilden gaan breiden. Zelf werken wij al jaren met magnesium en we merkten dat meer en meer mensen zich bewust worden van de kracht van dit mineraal. Via SenseCity kunnen wij hier nog meer mensen kennis mee laten maken.”

Goed voor lichaam en geest

“Naast zuurstof en water is magnesium de derde levensbehoefte van ons lichaam. Het speelt een rol bij meer dan driehonderd lichaamsprocessen (zoals het stimuleren van de vetverbranding, het voorkomen van bloedstolsels en het versoepelen van gewrichten) en zorgt voor geestelijke rust en meer energie. Helaas krijgen veel mensen dagelijks niet voldoende magnesium binnen waardoor een tekort ontstaat met alle gevolgen van dien. Dit tekort kan het snelst en het meest effectief worden aangevuld via de huid en dat is precies wat wij bij SenseCity doen. En dat dan ook nog eens in een zeer mooie en ontspannen setting waardoor het optimaal genieten is.”

Behandelingen

SenseCity heeft nog steeds dezelfde vertrouwde sfeer en uitstraling als voorheen. Het enige verschil is dat er nieuwe behandelingen zijn bijgekomen en dat ze deze allemaal combineren met magnesium. “Tijdens onze Magnesium Experience onderga je vijf magnesium behande-lingen, die er voor zorgen dat je opgeladen, herboren, met meer energie naar huis gaat. Op onze website kun je precies vinden wat voor behandelingen dat zijn en wat we daarnaast nog meer bieden.”

 

Kom floaten! Maak nu een afspraak 076-785 74 65

Eigenaren: Maik Lipsius en Marian van der Heijde | Ginnekenweg 11-13, Breda | 076-785 74 65 www.sensecity.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken Bruist


Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Oplossing op maat
Oplossing op maat
Ginneken Bruist

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken BruistMINDSET
MINDSET
Ginneken BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).