bruisende zaken

Last van een winterdip?  Ga voor een magnesium boost!

Last van een winterdip? Ga voor een magnesium boost!

01-03-2023

Veel mensen hebben tijdens deze koude dagen last van de zogenaamde winterblues. Een bezoek aan SenseCity Breda kan helpen. Trakteer jezelf op een uurtje floaten in magnesium of een complete Magnesium Experience, wij garanderen dat je met een herboren gevoel naar huis gaat!

Marian van der Heijde en Maik Lipsius waren altijd al geïnteresseerd in gezondheidsproducten. Circa tien jaar geleden kwamen ze voor het eerst in aanraking met magnesium. Ze waren direct verkocht. Onder de naam Permsal Magnesium lanceerden ze hun eigen productlijn, bestaande uit een diversiteit aan magnesiumproducten
- van bodyscrub tot olie
- waar magnesiumzout in is verwerkt. In 2020 gingen ze nog een stapje verder en opende ze de deuren van SenseCity Breda. Hier bieden ze Permsal magnesiumbehandelingen aan die uniek zijn in Nederland. “Voordeel is dat magnesium via de huid een stuk beter en sneller wordt opgenomen door je lichaam, alle reden dus om het een keer te proberen.”

De kracht van magnesium

Magnesium heeft veel positieve effecten op de gezondheid. “Daarom noemen we SenseCity niet voor niets een health welness. Magnesium helpt verkrampte of gespannen spieren ontspannen, vermindert stress en geeft meer energie. Omdat het een lichaamseigen magnesiumzout is, kan het voor veel mensen heilzaam zijn.”

Een magische ervaring

Je kunt bij SenseCity floaten, ofwel gewichtloos drijven in magnesium, wat ons betreft een magische ervaring. Daarnaast kun je kiezen voor de Permsal Magnesium Experience, bestaande uit vijf (in de Deluxe variant zelfs zes) magnesiumbehandelingen voor ultieme ontspanning. Desgewenst is de behandeling uit te breiden met o.a. een massage en/of een luxe hammam ritueel. “Wat je ook doet, je wordt door ons gepassioneerde team volledig in de watten gelegd. Je hoeft alleen maar te genieten!”

De unieke health welLness experience

Reserveren? www.sensecity.nu Bestel magnesium bij Permsal.nl @sensecity.nl 076-785 64 65 | info@sensecity.nl Ginnekenweg 11-18 Breda

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire