bruisende zaken

Vol zelfvertrouwen op de mooiste dag van je leven

Vol zelfvertrouwen op de mooiste dag van je leven

01-01-2024

Look Beautiful! Mijn bedrijfsnaam staat precies voor datgene wat jij als aanstaande bruid wilt op jullie onvergetelijke dag!

Ik ben Shymada de Ruijter en mijn passie voor make-up en hairstyling zorgt er, samen met mijn enthousiasme voor dat ik er alles aan zal doen om er niet alleen voor te zorgen dat jij er prachtig uitziet, maar ook dat jij je prachtig voelt! Ik houd ervan om elkaar eerst te leren kennen, zodat ik samen met jou kan kijken op welke manier we jou het meest kunnen laten stralen.

De ongedwongen sfeer en mijn gezelllige, peroonlijke aanpak zorgen ervoor dat je je op je gemakt voelt! Een bruiloft is al stressvol genoeg.

Als gediplomeerd International Make-Up Artist and Hairstylist werk ik uitsluitend met de beste merken.

Heb je vragen? Neem contact met mij op lookbeautiful.nl/contact

Sint Janstraat 46A, Sprundel info@lookbeautiful.nl 06-41317316 lookbeautiful.nl Facebook: @LookBeautiful Instagram: @lookk.beautiful

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire