column

Werken als  coach bij Move35

Werken als coach bij Move35

01-05-2019

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de sportbranche. Met heel veel plezier en passie heb ik diverse groepslessen gegeven en ben ik werkzaam als Personal trainer en Coach.

Het motiveren van mensen om het beste uit zichzelf te halen en er vol enthousiasme tegenaan te gaan is echt één van de leuke aspecten van mijn werk! Het persoonlijke contact en begeleiding bij Move35 is daar natuurlijk uitermate geschikt voor. Ik noem het altijd een “inspannende ontspanning.” Uit de ervaring die ik al die jaren heb opgedaan weet ik één ding zeker: hoe intensiever de persoonlijke begeleiding des te meer garantie op blijvend succes. Een goede coach helpt je zoeken naar de doelen die voor jou belangrijk zijn, maakt een plan op maat, motiveert je vol te houden en stuurt bij indien nodig. Bij Move35 helpen mijn collega’s en ik je juist persoonlijk om dit te behalen. Als het misschien wat minder gaat, bespreken we samen met jou het “hoe en waarom” om je weer op de juiste koers te krijgen! De gezellige en ontspannen sfeer zorgt er ook voor dat iedereen zich bij ons thuis kan voelen ongeacht het niveau van hem of haar.

Ben jij degene die deze steun en motivatie kan gebruiken? Dan ontmoet ik je graag bij Move35 voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken of we bij elkaar passen.

Graag tot ziens bij Move35! Ilona Roozeboom Coach

Ben je van mening dat er wel wat kilootjes af mogen? Heb je het idee dat je conditie afneemt? Heb je last van je rug als je lang moet staan? Gaan de dingen niet meer zo gemakkelijk als vroeger? Dan is het dus de hoogste tijd om actief aan je gezondheid te werken! Het team van Move35 coacht jou professioneel en intensief in een kleine omgeving in het hart van wijk IJpelaar! Bij Move35 werken geen trainers maar coaches.

Wij zijn graag met mensen en dus met jou bezig! Naast samen resultaat halen zorgen we dat je elke keer weer met een goed gevoel naar huis gaat. Die belofte maken we waar!

Ter Merwestraat 1 Breda 076 50 10 700 info@move35.nl www.move35.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie