column

Thuiszorg die ontzorgt!

Thuiszorg die ontzorgt!

01-09-2019

Klein en fijn. Zo beschrijft een werkende zzp'er de organisatie Thuis Ontzorgt van Margo Janssen.

"Collega’s die elkaar persoonlijk kennen en daardoor ook veel voor elkaar over hebben, indien er ineens een dienst uitvalt of geruild moet worden. Iedere 6 tot 8 weken is er namelijk een meeting waarbij geroosterd wordt en je zelf de data kunt bepalen wanneer je wilt werken. Dat is o.a. een fijn punt als je zzp'er bent. Daarnaast heeft Margo enige agenda-punten voor ons die uitgebreid worden besproken, waarbij wij vrijuit onze mening, gevoelens, en ideeën kunnen uiten. Doel is dat de neuzen dezelfde kant opstaan betreffende de werkzaamheden van de cliënten. Er worden tips gegeven aan elkaar hoe je het beter of anders kunt doen zonder elkaar af te vallen met alleen als doel dat de cliënten van ons allemaal dezelfde hulp, dezelfde handelingen, op ongeveer dezelfde tijd kunnen verwachten. Het geeft de cliënt ook houvast en duidelijkheid. Margo is februari 2018 begonnen, ik ben dus nu zo’n anderhalf jaar bij de cliënten. Je leert elkaar kennen en bouwt een band op, en ook de kinderen zijn vaak geen vreemden meer voor je. Huisartsen krijgen vaak te horen dat de cliënten tevreden zijn en zo gaat langzaam het balletje rollen en worden de routes wat langer en komen er weer nieuwe routes bij. Margo is de spil van het geheel; ze is heel snel bereikbaar of belt heel snel terug waarbij ze altijd meedenkt en ik nooit het gevoel krijg dat ik er alleen voor sta. De communicatie heeft korte lijnen, zodat iedereen snel op de hoogte is en eventueel kan reageren. Leuk te zien dat haar bedrijf groeit met nieuwe cliënten en zorgmedewerkers. Het is prima werken bij THUIS ONTZORGT!"

Compleet ontzorgen Thuis Ontzorgt is actief in alle levensfasen. De zorgvragen zijn heel divers. We ontzorgen ook bij de papieren rompslomp, waaronder indicatiestelling, verzekering, PGB aanvragen, aanpassen van de woning e.d., zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Hebben wij uw interesse gewekt en heeft u zorg nodig in welke vorm dan ook, schroom dan niet en neem contact met ons op. Ook als u het leuk vindt om als zorgverlener (zzp-er) deel uit te maken van ons team, bent u van harte welkom.

06-49893374 info@thuisontzorgt.nl www.thuisontzorgt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).