bruisende zaken

Unieke begeleiding speciaal voor jou

Unieke begeleiding speciaal voor jou

01-09-2019

Van jongs af aan is Matthijs van de Wetering gepassioneerd bezig geweest met sporten. Van deze hobby heeft hij zijn werkt gemaakt. Na het behalen van diverse opleidingen en het opdoen van een hoop ervaring begon Matthijs in 2005 zijn eigen onderneming: PersonalProf. In de afgelopen jaren heeft hij, samen met zijn gespecialiseerde team, veel mensen succesvol begeleid.

“Wij hebben het gereedschap, waardoor jij zelf kunt gaan bouwen”

Maatwerk

Alle personal trainers van PersonalProf zijn uitermate goed geschoold. Hierdoor kunnen ze pijnvrij, effectief en doelgericht met jou aan de slag gaan. Ze zijn er niet om de herhalingen te tellen of in je oor te schreeuwen. Samen met jou bekijken ze hoe jouw lichaam functioneert. Zodoende stellen ze een persoonlijke aanpak op. Vervolgens combineren ze training met een passend voedingsadvies en de juiste mindset. Hierdoor haal je niet alleen je streven, maar behoud je dit ook!

Successen behalen

In de professionele studio bij Coronel Sports in Huizen worden verschillende sportieve successen behaald. Zo zijn er mensen die enorm veel zijn afgevallen, maar ook topsporters die stappen hebben gemaakt in hun carrière. Ook jij kan jezelf topfit en gezond voelen!

Wil jij nu eindelijk ook eens resultaat behalen? Je bent van harte welkom op zaterdag 7 september 2019 om 12.00 uur bij PersonalProf op de 1e verdieping bij Coronel Sports. Wij geven je alle ins en outs over het belang van voeding en training, met als doel, jouw resultaat! Dit alles onder het genot van gezonde hapjes en drankjes. Tevens de mogelijkheid tot een Bioscan MSA, (spoort disbalansen op in het lichaam) van een orthomoleculaire therapeut. En als gastspreker Remco Verkaik biomedisch bioloog. www.personalprof.nl/40dagen

PersonalProf BV | Eigenaar: Matthijs van de Wetering | IJsselmeerstraat 5B Huizen | 06 50 80 13 47 info@personalprof.nl | www.personalprof.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).