column

Thuiszorg die ontzorgt!

Thuiszorg die ontzorgt!

01-12-2019

Na jaren werken in de zorg in uiteenlopende functies (in thuiszorg en palliatieve zorg) bij grotere instanties dacht Margo: 'Dit moet anders kunnen'. Het bewijs is er!

De drempel is laag waardoor zowel de cliënten als de zorgverleners alles aan ons durven vragen en te zeggen. Het geeft veel voldoening om te horen hoe blij onze cliënten met ons zijn. Daar doen we het allemaal voor.

Super trots ben ik op mijn huidige team, hardwerkende zorgverleners. Samen zorgen wij er dagelijks voor dat we met veel plezier aan het werk zijn voor onze cliënten. Ieder met eigen competenties en kwaliteiten, waardoor we gezamenlijk een topteam vormen en er een super relaxte werksfeer is bij Thuis Ontzorgt.

Thuis ontzorgt is een kleinschalige thuiszorgorganisatie die verpleging verzorging en begeleiding biedt in alle levensfases. We werken met enthousiaste en integere professionele verzorgende en verpleegkundigen. Heeft u voor kortere of langere tijd zorg nodig in welke vorm dan ook, schroom dan niet en neem contact met ons op.

 

Wij zoeken nieuwe toppers welke samen met ons willen werken aan onze ambitieuze doelen. Bent u degene en wilt u als ZZP-er deel uit maken van ons team? Bel ons dan geheel vrijblijvend, u bent van harte welkom.

06-49893374 info@thuisontzorgt.nl www.thuisontzorgt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).