Adverteren werkt!

column

Januari, een maand om te ‘ont’moeten   Maar hoe?

Januari, een maand om te ‘ont’moeten Maar hoe?

01-01-2020

Einde van een jaar sluiten we altijd af met een drukke periode. Je MOET veel. Zeker in de laatste maand van het jaar. Des te meer reden om in januari tijd vrij te maken voor ontspanning.

Hoe kan ik je helpen?

VOETREFLEXOLOGIE

Door middel van een voet en onderbeenmassage op basis van voetreflexologie komt het lichaam weer meer in balans. Resultaat? Een ontspannen gevoel en meestal een diepere slaap.

MASSAGES:

Natuurlijk is het ook mogelijk om een fijne rugmassage te boeken. Heerlijk 30 minuten ontspannen op de massagebank, of een been- en rugmassage van 50 minuten.

Nek en schouders vast door spanning? Door middel van Cupping is dit los te masseren. Dit gebeurt met silicone cups. Deze zijn in sterkte te reguleren, waardoor men niet blauw van de bank komt. Het is een samenwerking tussen masseur en client. Cupping is een mooie bindweefselmassage, waardoor knopen los gemasseerd worden.

Dus kom ‘ont’moeten en wees lief voor jezelf!

boek online of bel 06 - 12129710

Revalidatiecentrum de Trappenberg, gebouw Paramedische Dienst, Crailoseweg 116 Huizen Footcare bij Manon, Faas Eliaslaan 30A Baarn 06-12129710 | info@lijfitaal.nl | www.lijfitaal.nl | www.facebook.com/Lijfitaal

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).