bruisende zaken

Ukkepuk, dé baby spa in ‘t Gooi

Ukkepuk, dé baby spa in ‘t Gooi

01-04-2020

Een jaar geleden opende Ukkepuk Spa & Welness de deuren aan de Hilvertsweg te Hilversum. Baby’s van ongeveer 2 weken tot 7 maanden oud kunnen hier heerlijk floaten in een eigen badje, een unieke beleving en voor zowel ouder als kind dé manier om even helemaal te ontspannen.

“Quality time voor jou en je kindje”

“Mijn eigen dochter werd drie jaar geleden een maand te vroeg geboren en moest een maand in het ziekenhuis verblijven”, vertelt eigenaresse Jolanda van den Boom. “Deze scheiding had een grote impact op ons. Door deze persoonlijke ervaring is mijn passie en liefde voor baby’s ontstaan. Diezelfde passie en liefde vormden ook mijn drijfveer om de baby spa te openen, het is zo mooi wat ik hiermee kan betekenen voor ouder en kind.”

Intiem en kleinschalig

“Ik houd de baby spa bewust kleinschalig. Er staan 3 speciale badjes, zodat een sessie maximaal met 3 baby’s tegelijk is. In onze mooie, veilige en hygiënische ruimte hangt een warme, relaxte sfeer. We doen alles op ons gemak en nemen alle tijd voor jou en je baby. Zo kunnen jullie samen echt even genieten en ontspannen onder professionele en persoonlijke begeleiding.”

Shantala massage

Het floaten (met behulp van een nekring) duurt maximaal 30 minuten. “Daarna volgt eventueel een babymassage. Babymassage kan helpen bij o.a. darmkrampjes, obstipatie, reflux en overstrekken, en draagt bij aan een goede hechting met je kind. Onder professionele begeleiding leer jij je baby masseren. Ook voor een cursus Shantala Babymassage kun je bij ons terecht.”

Ontspanning en verlichting

“Sommige ouders komen hier echt alleen om te relaxen, maar we hebben bijvoorbeeld ook onrustige baby’s, huilbaby’s en prematuren bij wie een float sessie in combinatie met massage kan zorgen voor verlichting van specifieke klachten. We hebben al menig ouder een traantje zien laten op het moment dat hun kind zich eindelijk volledig ontspande. Daarna is het alleen maar genieten.”

Ukkepuk Spa & Welness | Hilvertsweg 139, Hilversum | 06-53170151 | info@ukkepukspa.nl | www.ukkepukspa.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen