Adverteren werkt!

bruisende zaken

De Gooische Echtscheidingsadvocaat

De Gooische Echtscheidingsadvocaat

01-05-2020

Na het afronden van zijn studies Nederlands en fiscaal recht ging Sander Askamp aan de slag als fiscalist. Het werd hem echter al snel duidelijk dat hij meer wilde. In 2011 opende hij de deuren van zijn eigen praktijk in het Gooi als echtscheidingsadvocaat en fiscalist.

“Middenin crisistijd”, vult Sander aan. Het is tekenend voor zijn gedrevenheid. “Ik wil graag mensen helpen, dat zit gewoon in me.” Sander is voor zover bekend de enige echstschedingsadvocaat in Nederland die tevens erkend belastingadviseur is waardoor hij jou volledig als cliënt kan bedienen. Om die reden komen ondernemers van heinde en verre naar zijn praktijk. Daarnaast is Sander ook gespecialiseerd in complexe kinderzaken waarbij sprake is van een moeizame omgangsregeling, ouderverstoting of oudervervreemding.

De-escalerend én resultaatgericht

Het zijn dus veelal ondernemers die bij hem aankloppen. “Bij een echtscheiding spelen veel fiscale aspecten, zeker als er sprake is van ondernemingspartners. Vanuit een helikopterview overzie ik het geheel. Ik neem cliënten bij de hand en maak hen stap voor stap duidelijk waar ze nu staan en waar ze naar toe gaan. Dat biedt houvast. Vaak heb ik te maken met ouders die volop in de strijd zitten. Het is essentieel om deze gespannen situatie te de-escaleren
- ook in het belang van de kinderen
- zonder daarbij overigens het resultaat uit het oog te verliezen.”

Persoonlijke ervaringen

“Ik ben zelf ondernemer en ik ben zelf ook gescheiden. Daardoor weet ik maar al te goed wat mijn cliënten doormaken, ook in emotioneel opzicht. In een scheidingsproces doorloop je verschillende fasen, waarin verdriet, boosheid en frustratie elkaar afwisselen. Als advocaat is het zaak ruimte te geven aan de emoties die er spelen, 60% van mijn werk is psychologie.”

Maatschappelijke betrokkenheid

Naast zijn werk heeft Sander diverse stichtingen opgericht die zich bezighouden met kankerbestrijding, waaronder Alpe d’HuZes. ’Opgeven is geen optie’, is hier het credo. Iedereen heeft een taak op deze wereld en je moet aangrijpen wat dicht bij je kracht ligt. Dat heb ik zelf gedaan en dat gun ik iedereen.”

‘Opgeven is geen optie!’

De Gooische Echtscheidingsadvocaat | Oud Blaricummerweg 48, Laren | 035-5822627 mr.askamp@degooischeechtscheidingsadvocaat.nl | www.degooischeechtscheidingsadvocaat.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).