Adverteren werkt!

column

Rosa’s Cantina: Italiaanse sfeer in het Gooi

Rosa’s Cantina: Italiaanse sfeer in het Gooi

01-05-2020

Op 1 april 2020 bestond Rosa’s Cantina in Loosdrecht al weer vier jaar! Inmiddels is het restaurant - met de lekkerste pizza’s van het Gooi - een begrip geworden in de regio!

Vanaf de eerste dag kent Rosa’s Cantina een brede gevarieerde gastenkring met vele terugkerende gasten maar ook komen er iedere week nog nieuwe personen. Vaak is men voorbij het pand gereden zonder te weten dat er aan de achterzijde een gezellig restaurant zit met aangrenzende patio. Iedereen is altijd aangenaam verrast door de bijzondere Mediterrane sfeer.

KWALITEIT PIZZA

Rosa’s Cantina kenmerkt zich door authentieke pizza’s.

Het deeg wordt dagelijks vers gemaakt en afgebakken in de steenoven door een echte pizzaiolo met 100% Italiaanse ingrediënten. Daarnaast staan er heerlijke pasta’s en andere huisgemaakte Italiaanse gerechten op de kaart.

CORONA

Natuurlijk is het welzijn van een ieder het allerbelangrijkste en kan de sluiting van de restaurants een bijdrage leveren aan het bestrijden van Corona, maar Rosemarijn de Vink (eigenaresse) hoopt spoedig weer “normaal” open te kunnen met haar zaak. “We missen het persoonlijke gastencontact, ons gastheerschap!”.

FAMILIE

Vaak wordt gezegd dat er zo’n echte familiesfeer heerst.

Dat klopt! Bij Rosa’s Cantina wordt samen gewerkt, alsof het één familie is. Iedereen helpt elkaar en dat voelen de gasten, vanaf de binnenkomst tot en met het vertrek.

Samen zorgen voor de gasten!

Oud-Loosdrechtsedijk 272 | Loosdrecht | 035 582 5751 | www.rosascantina.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).