bruisende zaken

Thuiswerken in stijl

Thuiswerken in stijl

01-05-2020

Ondanks het feit dat dresscodes vaak bekritiseerd worden, kunnen ze belangrijk zijn voor de productiviteit, professionaliteit en sociaal gedrag op het werk. Thuiswerken kan dit wegnemen. Je denkt immers; Yes! nu kan ik even alles helemaal loslaten. Maar na een tijdje merk je zelf dat je structuur en motivatie kwijtraakt. De meesten denken dan niet meteen aan kleding om dit op te lossen. Toch is dit een bekende methode die goed op je psyche kan werken.

 

Ik wilde deze keer een aantal modellen in de kijker zetten die ideaal zijn om jou uit de thuiswerk-sleur te trekken. Je kunt niet anders dan vrolijk worden van de prachtige designs en details van deze bloezen!

Bloezen.nl thuiswerk outfit aanraders


ondanks dat dit damesoverhemd een slim-fit is, zit dit exemplaar erg comfortabel. Dat komt doordat de fabrikant al meer dan 100 jaar overhemden maakt voor zowel mannen als vrouwen. De mooie stof uit 100% is ook kreukarm, waardoor je het meteen na het drogen kan dragen. Het kleine zwarte roosje staat voor moed, iets wat wij tijdens deze periode wel nodig hebben. Verkrijgbaar in wit, middelblauw en lichtroze. 


De Klassieker: ondanks dat dit damesoverhemd een slim-fit is, zit dit exemplaar erg comfortabel. Dat komt doordat de fabrikant al meer dan 100 jaar overhemden maakt voor zowel mannen als vrouwen. De mooie stof uit 100% is ook kreukarm, waardoor je het meteen na het drogen kan dragen. Het kleine zwarte roosje staat voor moed, iets wat wij tijdens deze periode wel nodig hebben. Verkrijgbaar in wit, middelblauw en lichtroze. 

https://www.bloezen.nl/product/overhemd-formeel-zakelijk-wit

De Polkadot: Dit short sleeve model oogt erg leuk en lekker luchtig, komt dus goed van pas tijdens de zomerse dagen die eraan komen. Combineer het met een A-lijn rok voor een 50’s inspired look of gewoon een broek. Deze versie is ook verkrijgbaar in het wit en antraciet

https://www.bloezen.nl/product/polkadot/

Bali: als je een super-vrouwelijk model zoekt kies dan voor dit model gemaakt uit luchtige poplin stof. De kraag, knooplijst en machetten zijn afgewerkt met een tropisch bloemenmotief. Sierlijke zilverlook-knopen aan de kraag en manchetten zorgen voor de ultieme luxe uitstraling. Ook over de pasvorm is nagedacht; de bloes is super comfortabel door het A-lijn model en de knooplijst is zo gemaakt dat je geen vervelende inkijk krijgt.

https://www.bloezen.nl/product/bali/

Je ziet dat ik een hoop verschillende soorten ontwerpen aanbied. Als je wilt weten welk model het beste bij je lichaamstype past, kom dan online even langs op www.bloezen.nl/de-pasvorm-gids 

 

Gemaakt in Europa!
 Beste stoffen en afwerking!
 Bestel voor 14.00, zelfde dag verzending!

Bloezen.nl | Eigenaar: Anna Orlova | info@bloezen.nl | @bloezennl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).