column

De kracht van aanraking

De kracht van aanraking

01-06-2020

Voor mensen is aanraking en lichamelijk contact een van de eerste levensbehoeften. In deze tijd waarin er veel angst en onzekerheid is en er veel minder of geen aanraking is, is het belangrijk om bij jezelf te blijven en je rust te bewaren.

Dit kun je op verschillende manieren doen. Een daarvan is het ontvangen van een (voetreflex) massage. Hierdoor wordt de aanmaak van een aantal hormonen gestimuleerd waaronder endorfine, seratonine en oxytocine. Dit heeft vele gezondheidsvoordelen: het versterkt je immuunsysteem, verlicht angst en depressie, werkt pijnstillend en slaapbevorderend, zorgt voor een betere doorbloeding én is een oppepper voor je humeur. Het lichaam kan ontspannen en het hoofd komt tot rust.

Sinds 11 mei is mijn praktijk weer geopend en ontvang ik je graag voor een behandeling.

Het spreekt voor zich dat ik me houd aan de voorschriften onder welke ik weer mag gaan behandelen in deze nieuwe tijd. Heb je klachten, maak dan een afspraak. Natuurlijk kun je ook voor een ontspannende voetreflexologie behandeling of rugmassage bij mij terecht.

Behandelingen worden (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw ziektekostenverzekering. Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig

Voetreflexologie ‘t Gooi | Lijzij 65, Huizen | 06-13477729 | info@voetreflexologie-t-gooi.nl | www.voetreflexologie-t-gooi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula