column

Rosa’s Cantina: Vakantiegevoel op de patio   Vakantiegevoel op de patio

Rosa’s Cantina: Vakantiegevoel op de patio Vakantiegevoel op de patio

01-06-2020

De patio van Rosa’s Cantina in Loosdrecht ademt één en al Mediterrane sfeer uit. Alsof je even op vakantie bent! Uniek gevoel met heerlijk Italiaans eten & wijn.

Iedereen is altijd aangenaam verrast door de bijzondere Mediterrane sfeer.

Vanaf de eerste dag kent Rosa’s Cantina een brede gevarieerde gastenkring met vele terugkerende gasten maar ook komen er iedere week nog nieuwe personen. Vaak is men voorbij het pand gereden zonder te weten dat er aan de achterzijde een gezellig restaurant zit met aangrenzende patio. Iedereen is altijd aangenaam verrast door de bijzondere Mediterrane sfeer.

KWALITEIT PIZZA

Rosa’s Cantina kenmerkt zich door authentieke pizza’s. Het deeg wordt dagelijks vers gemaakt en afgebakken in de steenoven door een echte pizzaiolo met 100% Italiaanse ingrediënten. Daarnaast staan er heerlijke pasta’s en andere huisgemaakte Italiaanse gerechten op de kaart.

CORONA

Natuurlijk is het welzijn van een ieder het allerbelangrijkste en kan de sluiting van de restaurants een bijdrage leveren aan het bestrijden van Corona, maar Rosemarijn de Vink (eigenaresse) hoopt spoedig weer “normaal” open te kunnen met haar zaak. ‘We missen het persoonlijke gastencontact, ons gastheerschap!’.

FAMILIE

Vaak wordt gezegd dat er zo’n echte familiesfeer heerst. Dat klopt! Bij Rosa’s Cantina wordt samengewerkt, alsof het één familie is.Iedereen helpt elkaar en dat voelen de gasten, vanaf de binnenkomst tot en met het vertrek. Het motto: ‘Samen zorgen voor de gasten!’

TAKE AWAY & BEZORGEN

Sinds de ‘lockdown’ van de horeca kunnen de gasten wel via Take away of bezorging thuis genieten van de gerechten van Rosa’s Cantina. Take away was al 4 jaar mogelijk en vooral gasten uit Oud Loosdrecht kozen regelmatig voor deze gemaksservice.

Deze service is nu uitgebreid met de (regio) bezorgservice.

De rose Fiat van Rosa’s Cantina brengt de bestelling graag tot de voordeur! En dit wordt extra gewaardeerd in deze bizarre tijd!

KORTOM, ROSA’S CANTINA IS EEN PLEK DIE VOELT ALS THUIS, OP HET PLATTELAND VAN ITALIË… OOK tijdens de Corona-tijd!

Oud-Loosdrechtsedijk 272 | Loosdrecht | 035 582 5751 | www.rosascantina.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen