column

Begeleiding bij conflicten  in zakelijke en/of liefdesrelaties

Begeleiding bij conflicten in zakelijke en/of liefdesrelaties

01-08-2020

Sander Askamp (echtscheidingsadvocaat/fiscalist) en Loes Koot (relatiecoach/docent) hebben hun beide expertises gebundeld in een samenwerking waarbij zakelijke en/of liefdesrelaties begeleiding nodig hebben bij conflicten en de bijbehorende emotionele, juridische en/of fiscale aspecten.

Nergens worden we zo geconfronteerd met onszelf als in de liefde en op het werk. Elkaar verkeerd begrijpen, projecties en aannames, je niet erkend of gewaardeerd voelen: we komen het allemaal tegen in ons dagelijkse leven.

Of het nu een liefdesrelatie of zakelijke relatie betreft, we zijn allemaal op zoek naar geluk in de liefde en naar tevredenheid in het werk. Maar hoe voorkomen we een vechtscheiding of arbeidsconflict? Wat zijn onze verwachtingen en kennen we onze behoeften? Welke patronen houden onze problemen in stand? Wij begeleiden mensen bij de problemen in hun relaties. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jullie problemen, krijgen jullie tips en hulp om anders met elkaar te communiceren, pijnpunten op te lossen, respectvol te blijven en tot een gewenste oplossing te komen.

Alle aspecten van de relatie worden hierin meegenomen: emotioneel, juridisch en/of fiscaal. Zodat jullie ook ná een eventuele scheiding de beste ex-partners en/of ouders kunnen blijven!

De Gooische Echtscheidingsadvocaat | Oud Blaricummerweg 48, Laren | 035-5822627 mr.askamp@degooischeechtscheidingsadvocaat.nl | www.degooischeechtscheidingsadvocaat.nl Loes Koot coaching | info@icoaching.nl) | +31 6 13598702

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula