bruisende zaken

Het perfecte  visitekaartje

Het perfecte visitekaartje

01-09-2020

Op haar 16de liet Patricia Richard voor het eerst acrylnagels zetten. Ze was meteen gefascineerd en gemotiveerd om hier meer mee te doen. Na wat omzwervingen volgde ze haar hart, volgde een opleiding en ging aan de slag als nagelstyliste. In augustus 2017 opende ze de deuren van haar eigen nagelstudio aan huis.

“Het mooi maken van handen en nagels is mijn passie”

“Dankzij de huiselijke sfeer in mijn nagelstudio voel je je hier snel op je gemak”, vertelt Patricia. “Ik neem alle tijd voor de behandeling zodat we gezellig kunnen kletsen. Omdat ik de meeste van mijn klanten regelmatig zie, is het contact heel persoonlijk.”

Van manicure tot nailart

Waarvoor kunnen mensen bij Sparkle terecht? “Als je je handen in de watten wil leggen, is een manicure behandeling een goed idee. Hierbij geef ik een massage en verzorg ik de nagelriemen en de huid van de handen. Het zetten van acrylnagels doe ik het liefste, het product biedt zo veel mogelijkheden. Twee tot drie weken lang kun je genieten van mooie nagels. Het is voor mij een uitdaging om het er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Daarnaast is het aanbrengen van gelpolish, met of zonder versteviging, populair. Het is echt verslavend, mensen blijven terugkomen voor een nieuw kleurtje. Nailart is eveneens mogelijk.”

Goede producten

Patricia kiest in haar nagelstudio bewust voor producten van kwaliteitsmerken. “Ik wil goed werk afleveren en dat kan alleen als je werkt met goede producten. Nieuwe producten probeer ik ook altijd eerst zelf uit voordat ik deze introduceer. Ik volg bovendien regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Ik wil me blijven ontwikkelen in mijn vak.”

Trots

Ik ben trots op wat ik doe. Het geeft me veel voldoening om mensen gelukkig te kunnen maken met mooie nagels!”

Lorentzweg 36 Hilversum | 06-30254958 | www.nagelstudiosparkle.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).