Adverteren werkt!

bruisende zaken

Sportief in de natuur

Sportief in de natuur

01-10-2020

Heerlijk sporten in de natuur, iets mooiers bestaat er toch niet?! Daar zijn Michel Seinen en Anita den Ouden van Sportief Hardlopen Huizen van overtuigd. “Onze passie delen wij graag met anderen!”

Ruim 7 jaar geleden begonnen we met twee hardlooptrainingen per week. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele club die zeven dagen per week trainingen aanbiedt en eigen sportevenementen organiseert. “En dan hebben we het niet alleen over hardlooptrainingen”, vertelt Anita. “Wij verzorgen ook trainingen in sportief wandelen, bootcamp en trailrunning. Altijd heerlijk in de buitenlucht en op diverse locaties in de prachtige natuur van het Gooi. Wij organiseren start clinics, zoals Go Running en Start to Bootcamp, om de drempel voor nieuwe mensen zo laag mogelijk te maken.” Meerwaarde “Iedereen is bij ons welkom”, gaat Michel verder. “Alle trainingen worden door deskundige trainers begeleidt en zijn uitdagend voor elk niveau. Of je nu beginner bent of gevorderde; je kunt bij ons terecht.” Natuurlijk kun je ook op eigen houtje te gaan hardlopen. “Maar het heeft echt een meerwaarde om je bij ons aan te sluiten. Onze trainers kunnen je adviseren en corrigeren zodat je groeit in de sport en het leuk blijft vinden. Het belang van techniek wordt nog weleens onderschat, maar je zult merken dat je er echt baat bij hebt wanneer je de juiste techniek aanleert. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon ontzettend motiverend om met een groep te trainen.” Abonnement of strippenkaart “Groot voordeel van trainen bij Sportief Hardlopen Huizen is bovendien dat je nergens aan vastzit”, aldus Anita. “Je kunt kiezen voor een abonnement, maar ook trainen op basis van een strippenkaart. Via onze app meld je je aan voor een van de trainingen en vervolgens is het een kwestie van heerlijk sporten en genieten van de buitenlucht.” Ben jij benieuwd of Sportief Hardlopen Huizen ook iets voor jou is? Je bent altijd welkom voor een gratis proefles. Check www.sportiefhardlopenhuizen.nl voor meer informatie.

info@sportiefhardlopenhuizen.nl | 06-15383576 | www.sportiefhardlopenhuizen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).