Adverteren werkt!

column

Troost

Troost

01-12-2020

Troost is een krachtig middel van verbinding tussen mensen en biedt steun bij rouw en verdriet. Het geeft de ander namelijk het gevoel dat hij of zij er niet helemaal alleen voor staat.

Ga met elkaar de verbinding aan en vindt troost

In eerste instantie denk je bij troost aan een hand op de schouder, maar er is meer. Troost is een vorm van steun die je een ander op vele manieren kunt bieden.

Door er voor een ander te zijn en te luisteren kun je het leed wat draaglijker maken.

Zijn woorden juist lastig, weet dan dat troost ook te vinden is in iets ondernemen. Bijvoorbeeld in iets creëren met je handen, zoals haken en schilderen, samen koken of een wandeling met een loopmaatje.

In deze donkere maanden kun je je naasten troost bieden. Weet je iemand die deze maanden in rouw is of verdriet heeft, of wat eenzaam is. Stuur een bemoedigend kaartje met een persoonlijk woord, bel degene op om even te praten of om herinneringen te delen. Of ga samen wandelen door een van de vele mooie natuurgebieden die we hier in het Gooi hebben.

Vos Uitvaart | 06-39550463 | vvos@vosuitvaart.nl | www.vosuitvaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).