Adverteren werkt!

bruisende zaken

Alles onder  één dak

Alles onder één dak

01-01-2021

In mei 2019 maakte Melissa Umans haar droom waar en opende ze de deuren van GlamourBar ’t Gooi in Blaricum. Als allround schoonheidsspecialiste biedt ze een breed scala aan behandelingen aan. Van gezichtsbehandelingen, peelings, microdermabrasie en microneedling tot kunstnagels, tanden bleken, pedicure; het kan allemaal. Sinds kort bundelt ze haar krachten met kapster Denise van Luxurious Looks dus je kunt hier voortaan terecht voor een complete make-over!

“Binnenkort ga ik een cursus BioPulse Therapie volgen zodat ik ook dat aan mijn aanbod kan toevoegen”, vertelt Melissa enthousiast. “Ik blijf mezelf ontwikkelen.”

Gezichtsbehandeling op maat

Voor de gezichtsbehandelingen werkt Melissa met producten van het kwaliteitsmerk Dermalogica. “Dit zijn producten waar geen troep in zit en die niet op dieren getest zijn. Als mensen de eerste keer bij mij komen, starten we met een Face Mapping Huidanalyse zodat we precies weten hoe het met je huid gesteld is. Uiteindelijk bepaal jij echter zelf waar je je het meeste aan stoort en waar we aan gaan werken.”

Een momentje voor jezelf

“Ik hoor terug van klanten dat ze het prettig vinden dat ze op één adres terecht kunnen voor allerlei verschillende behandelingen. Terwijl je je haarverf of je gezichtsmasker laat intrekken, kun je bijvoorbeeld je tanden laten bleken of je nagels mooi laten maken. En nadat ik je voeten van het eelt heb ontdaan, doe ik er ook meteen een lakje op. Heerlijk ontspannend én lekker efficiënt!”

Huiskamersfeer

De salon heeft Melissa ingericht in een geheel eigen stijl; fris en kleurrijk. “Het geheel ademt echt een huiskamersfeer. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt. Je moet hier helemaal jezelf kunnen zijn. Klanten vertrouwen me vaak hun hele levensverhaal toe, dat doet me goed. Het is fijn om mensen op mijn manier blij te kunnen maken!”

Laat je van top tot teen verwennen!

GlamourBar ‘t Gooi | Binnendelta 3D, Blaricum | 06-55337190 | info@glamourbartgooi.nl | www.glamourbartgooi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).