Adverteren werkt!

bruisende zaken

Droom weg met  Groenewoud Bed & Badmode

Droom weg met Groenewoud Bed & Badmode

01-01-2021

Toen Dale Joseph en zijn vrouw elkaar 33 jaar geleden in New York voor het eerst ontmoetten, was het liefde op het eerste gezicht. De schoonouders van Dale hadden een linnenshop dus zij kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Nadat Dale in Nederland kwam wonen, was de keuze voor de textiel dan ook snel gemaakt. In 2007 opende het stel de deuren van hun eigen winkel: Groenewoud Bed & Badmode.

“We luisteren goed naar onze klanten”

Het assortiment is zeer uitgebreid en loopt uiteen van dekbedden, dekbedovertrekken, hoofdkussens, lakens en hoeslakens tot handdoeken en badjassen voor dames en heren. “We staan voor kwaliteit dus we verkopen alleen topmerken als Van Dijk, Essenza Home, Marco Polo en Beddinghouse”, vertelt Dale. “Momenteel zie je heel veel kleur, sprekende 3D-prints en afbeeldingen van oude meesters.” Perfect om je bij het opstaan meteen op te fleuren!

Sterk in maatwerk

Groenewoud Bed & Badmode is een linnenshop met een sterke technische kant. “We hebben dekbedden in alle soorten en maten en kunnen je op dat gebied voorzien van een deskundig advies. Daarnaast zijn we goed in maatwerk. We hebben contacten met leveranciers die bijvoorbeeld ook beddengoed in afwijkende maten kunnen leveren.”

Persoonlijke service

“We luisteren goed naar onze klanten en doen ons best om hun wensen te vervullen. We hebben heel veel op voorraad. Daarmee hoef je dus niet te kiezen uit wat er voorhanden is, je kiest gewoon wat je nodig hebt. Met als resultaat dat we bijna nooit aankopen retour krijgen. Ben je slecht ter been en kun je je aankoop niet meenemen? Dan bezorgen we deze gratis bij je thuis.” De positieve recensies op Google (score van 4,9 van de maximaal 5 punten) spreken voor zich. “En daar zijn we best trots op!”

Groenewoud Bed & Badmode | Achterbaan 16, Huizen 035-5239584 | www.groenewoud-bed-badmode.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).